Регион

Бојан Пајтић: Вучић чује хулигане који га вређају, али не чује народ кој му говори да је гладан

ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ПОНОВО ПОЗВАЛА ЛИДЕРА СНС ДА ПРИХВАТИ ТВ-ДУЕЛ СА ЊЕНИМ ПРЕДСЕДНИКОМ

  • Премијер и његово окружење живе много боље. Проблем је што не зна да у Србији у протекле 4 године сви остали живе неупоредиво лошије. Грађани бирају на овим изборима између две Србије – оне у којој стварно живе и друге коју режим представља на телевизијама

         ПРЕДСЕДНИК Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је да премијер прати, види и чује све осим једне ствари – народ који му каже да је гладан.

         Премијер данас изговара како се у Србији живи боље и ја му верујем да он мисли да се живи боље зато што много боље живе он и његово окружење. Проблем је што не зна да у Србији у протекле 4 године сви остали живе неупоредиво лошије. Премијер види, чује прати све – међународне завере, види и домаће завере против њега, прати и вулгарне доскочице хулигана који му добацују, само једну ствар не види и не чује – народ који му каже да је гладан, оценио је Пајтић.

         Претходно је Демократска станка саопштила:

         „Режим Александра Вучића тврди како сиромаштво никада није било мање а пензије никада веће. Очигледно грађани бирају на овим изборима између две Србије – оне у којој стварно живе и друге коју режим представља на телевизијама.

         Јер док премијер тврди да је смањио сиромаштво, људи му поручују да су гладни и да не могу да прехране породице, док он говори како пензије никад нису биле веће, пензионери морају да бирају да ли да купе храну или лекове.

         Шокантно премијерово представљање стања у Србији неће преварити грађане који нису ни слепи ни глуви. Знамо како ће одлучивати ако буду морали да бирају између телевизора и фрижидера.

Бојан Пајтић

Бојан Пајтић

Позивамо премијера да уместо што прича бајке у емисијама у којима нико не може да му одговара, своје неистине проба да супротстави аргументима председника ДС Бојана Пајтића у дуелу који тако дуго избегава“.

(саопштење Демократске странке)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара