Вијести, Занимљивости

Славни глумци и музичари уз народ Балкана

Славни холивудски глумци, популарни музичари и бендови непрестано шаљу поруке подршке, али и новчану помоћ за људе који су погођени поплавама у региону.

Међу њима је и глумац и оскаровац Кевин Спејси, који је путем „Твитера“ позвао све људе добре воље да одмах помогну пострадалима.

– Желим да одам признање свима које је задесила катастрофа у Србији и напорима Новака Ђоковића. Нека сви угрожени одмах добију помоћ – истакао је Спејси.

Глумица Анђелина Џоли донирала је 50.000 долара америчком Црвеном крсту како би помогла подручјима БиХ и Србије која су страдала у поплавама, наведено је на њиховој званичној страници.

Најпознатији андрогени манекен на свијету Андреј Пејић упутио је апел свима да помогну народима Балкана. Пејић, који је поријеклом из БиХ, показао је да мисли на своју домовину, а апел је својим пратиоцима на „Твитеру“ упутио на српском језику.

Звијезда серије „Досије Икс“ глумац Дејвид Духовни такође је апеловао путем „Твитера“. Подршка је стигла и од популарног америчког бенда „Guns  N` Roses“ са Екселом Роузом на челу.

 – Док се спремамо за турнеју, наше мисли, молитве и бриге су фокусиране на становништво балканских земаља које се бори против поплава – стоји у статусу групе.

И канадски глумац Роб Стјуарт, познатији као легендарни детектив Ник Слотер, подржао је народ БиХ и Србије.

 – Моје мисли и молитве су са свима које су задесиле поплаве у Србији и БиХ. Породицама које су изгубиле неког свог, моје искрено саучешће – написао је Стјуарт на „Фејсбуку“.

Група „The Prodigy“ такође је послала охрабрујуће поруке.

– Држите се пријатељи, будите јаки! Велика подршка и поштовање за Србију и сусједне земље, који пролазе кроз веома тешке тренутке – поручили су енглески музичари.

Славни глумци и музичари уз народ Балкана

Славни глумци и музичари уз народ Балкана

Амерички музичар Пи Диди је на свом „Твитер“ налогу апеловао да се хитно мора помоћи Србији, а то је учинила и глумица Алиса Милано, која је поручила да се „моли за Србију“.

Огласила се и француска пјевачица Заз.

– Пуно храбрости и снаге желим Србији, БиХ и Аустрији. Мислим на вас – написала је Заз на друштвеној мрежи „Фејсбук“.

Извор: Глас Српске

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *