Вијести, Мишљења

У – ИНАТ!

У – ИНАТ!

Борис Малагурски ми је пустио СМС поруку у 21,23 да су забранили емисију. Одговорио сам – СЈАЈНО! То је доказ да се власт плаши, упркос огромне популарности Аце Првог Драмосера. Популарности која ће га скупо коштати, када надувани балон пукне. Он неће да се издува, него ће пући. Сам од себе, јер толико надувавање неће моћи више да издржи. Неће требати ни иглица да га пробуши.

Ћирилично и са великом посетом.

Ћирилично и са великом посетом.

О кипарским парама и улози економског убице Динкића у уништавању наше државе и привреде тек ће да се отвори прича. Не може се забранама истина прикрити. Не може се забранама Србија спасити из тоталитарног система. Све што се забрањује је доказ слабости режима. Забрана је као када опругу притиснете и држите, верујући да се она тако стално може да држи. Погрешно. Опруга када се исправи, збацује све терете са себе.

Исто је и са пониженим, опљачканим и поробљеним човеком. Када он устане, његов бес ће разорити темеље тоталитаног система. Сви који су били тлачитељи у том систему биће сурово кажњени. Суровост потлачених је природан одговор на свирепост тоталитарног режима. Мора социјална опруга да се исправи. То је неминован процес. То је природна казна за оне који су нарушили друштвени поредак и који су човека претворили у бедног роба. Равнотежа мора да се успостави.

Време, дакле, ради за нас. Понижене и забрањене. Гнев се скупља у сиромашном и уплашеном народу. Сада треба да се ради на каналисању тог гнева. Не смемо да дозволимо, као озбиљни и одговорни људи, који воле своју државу и нацију, да се тај гнев излије неконтролисано на улице, јер онда директно улазимо у грађански рат. Наши непријатељи упорно раде на томе. Политички олош, заокупљен својим лажима, пљачкањем и вршењем тоталитарне власти, спроводе паклени план наших непријатеља. Наркотизовани од спинованих медија и предозирани подршком Великог Брата не схватају какав злочин спроводе над сопственим народом. Ту историјску грешку ће врло брзо платити. Стање у Србији је неиздрживо.

Порука Бориса о забрани емисије ми је стигла тачно у тренутку када смо завршавали састанак Управног одбора ЕКОНОМСКОГ ПОКРЕТА. На захтев многих људи који ме читају и подржавају, пристао сам да направимо конкретан искорак и да са писања пређемо на дела. У политичком смислу то значи следеће – свако даље чуђење и згражавање над окупацијом изнутра је бесмислено, морамо на политичком тржишту да савладамо политичке окупаторе. Како?

Врло једноставно. Треба да изађемо на изборе и гласамо за ЕП. Понудили смо опцију која може бити победничка. Непартијски покрет за увођење директне демократије и за стварање слободног друштва у коме неће бити политичара и у коме нико неће забрањивати ничије емисије.

На престојећим парламентарним изборима, требамо да добијемо што већу подршку незадовољних грађана Србије. Понудићемо конкретан, оперативан, стручан, спроводљив и модеран политички и економски Програм за спас Србије. Понудићемо организацију покрета без лидера, вођа и старешинства. Понудићемо избављење за већину грађана Србије који се данас даве у сиромаштву, беспарици и незапослености.

Бранко Драгаш

Бранко Драгаш

Драги пријатељи,

Све приче су испричани.
Сва чуђења су бесмислена.
Писање протеста је постало опште место.
Политички олош не мари за наше писаније. Они морају на изборима да се поразе. Морају да се поразе, упркос забранама, претњама, уценама и тортурама које спроводе над грађанима Мора да се поразе, јер то тражи данашњи дух времена у коме живимо.

Можемо да их поразимо само ако се – УЈЕДИНИМО.
Можемо да их поразимо само ако се – ОРГАНИЗУЈЕМО.

Требају нам нови људи за нов политички и економски програм.
Требају нам нови људи, који ће нам донети избављење.
Немамо времена за губљење.

Позивам вас, који се никада нисте бавили политиком, који избегавате политику, који сте сте преварени од политичара,који сте  апатични, разочарани и убијени у појам, да нам се придружите. Треба нам  ваша подршка. Морамо у што краћем року да направимо динамичну и отворену организацију, која ће спровести историјски преокрет у друштву.

Сада је последњи тренутак да се повежемо и организујемо.
Немојте да нам причате како не може.
Немојте да кукате над нашом несретном судбином.

Позивам вас да преузмете ствари у своје руке!

Послушао сам глас народа.Прихватио сам  ваше захтеве.
Направио сам искорак у политичком организовању и позивам вас да нам се придружите.
Из – ината!
Зато што ме забрањују. Зато што су бахати и безобразни. Зато што мисле да имају подршку народа кога су преварили и издали.Зато што нас понижавају. Зато што нас вређају. Зато што нас праве будалама. Зато што настављају да нас све брже и брже задужују и поробљавају.

Устаните из – ината!

Забрана вечерашње емисије само је доказ исправности мојих ставова.
То је најбољи одговор људима који ме данима без разлога вређају да размисле о својим речима.
Ја не требам да будем предмет њиховог пљувања, него тоталитарна власт.

Мене и моје ставове треба да критикујете.
Стручно. Ако сте стручни.
Тачку по тачку. Јавно. Ово не ваља, због тога и тога. Предлажем решење ово.
То ново решење стављамо на проверу код других стручних људи. И тако добијамо – јавну расправу о проблемима! У борби мишљења и идеја, добијамо сви. И стручњаци и грађани који прате отворену расправу. Тако се сви образујемо и припремамо да применимо директну демократију у друштву.

Поново се доказује да сам најзабрањенији српски интелектуалац.
Зар према тој чињеници не треба имати респект?

Забрањен сам јер се тоталитарна власт плаши да се моје идеје не рашире у друштву.
То значи да су те идеје добре за већину грађана у друштву.
То, даље, значи да су те идеје опасне за тоталитарно устројство друштва.
Зато сам забрањен.

Моје забрањивање не значи да од мене треба правити неког великомученика.
Забрана је саставни део пропасти тоталитарног друштва.
Моје забрањивање је доказ да није све у друштву пропало и да има људи који се могу супроставити тоталитаризму. Довољно је само да браните истину.

Зато вас све позивам да се прикључите ЕКОНОМСКОМ ПОКРЕТУ.
Сваки човек нам је важан у овој неравноправној борби за спас Србије.
Треба да докажемо да Давид може да победи политичког Голијата.
Баш из – ината!

ЗА СПАС СРБИЈЕ!

Београд, 17.12.2013

Бранко Драгаш, 17.12.2013

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *