Вијести, Занимљивости

У Србији отворен кафић у част Владимира Путина

На улазу у здање налази се слика председника Русије, купола сабора и тробојка.

Кафе, назван по имену руског председника, отворен је у историјском делу Новог Сада. Власник кафића „Путин“ Радивоје Миљанић објашњава зашто је изабрао баш овај назив.

Према његовим речима, у Србији има много људи који поштују председника Русије, штавише, „многи га обожавају“. Осим тога, у Србији има и оних који сматрају себе русофилима и, у принципу, односе се према нашој држави са великим симпатијама. Миљанић је уверен да ће кафић бити посећен. Српски ресторан ће званично почети са радом већ следеће недеље.

2. јуна пуштена је у продају ограничена партија од 44 телефона са златним оквиром и угравираним ликом Владимира Путина. Лимитирану серију iPhone 5s произвела је италијанска златара Caviar. Поклопац са задње стране био је направљен од 18-каратног злата. Управо на њему је стављен портрет руског лидера.

 

Бифе „Путин“ - Нови Сад

Бифе „Путин“ – Нови Сад

Ово није први покушај да се искористи популарност руског лидера у комерцијалне сврхе. Тако, 11. јуна руски дизајнери су представили мајице „Све како треба“ са ликом шефа државе. Креатори су своју идеју повезали са жељом да се створи патриотски производ.

Извор: Глас Русије

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *