Вијести, Занимљивости

Сулејман на вечери са Брегом и Цецом

Халит Ергенч, глумац који се прославио играјући Сулејмана Величанственог у истоименој серији, сутра стиже у Београд. Он ће бити специјални гост на свечаном пуштању програма ТВ „Нова“, а изразио је жељу да упозна наше звезде, Цецу и Бреговића.

sulejman_ff

Халит, кога ће гледаоци ТВ „Нова“ моћи да гледају у новом, трећем серијалу „Сулејмана Величанственог“, пред долазак у Београд рекао је да жели да упозна неке од домаћих музичара. Наиме, како „Блиц“ сазнаје највећа звезда у Турској ићи ће на заједничку вечеру са Цецом Ражнатовић и Гораном Бреговићем.

Халит је својим домаћинима испричао како је чуо за Цецу и да поштује то што на њене концерте долази и по 100.000 људи и отуда би желео и да је упозна. Истовремено, упознаће се и са Бреговићем, који је и у Турској познат као један од најцењенијих уметника у свету, а пореклом је са наших простора.

Цеца и Бреговић, овим поводом, остали су јуче недоступни за коментаре.
Иначе, ТВ „Нова“ стартује са програмом сутра. Најпре ће бити представљена програмска шема ове телевизије, а онда се очекује и свечано пуштање програма. Управо тим поводом, Халит и долази у Србију. Он ће бити и специјални гост на свечаном пријему на ком ће, између осталог, бити приказана и мини-епизода из најновије сезоне „Сулејмана Величанственог“.

Грађани ће, пак, „Сулејмана“ моћи да гледају у почетку преко кабловских оператера и на сателитском каналу ове телевизије. Очекује се да ће осим „Сулејмана“ на „Новој“ бити емитоване и нове епизоде серије „Будва на пјену од мора“.

Ово ће бити други пут да Халит Ергенч долази у Србију. Он је тачно пре две године био у Београду са супругом и колегиницом Бергузар Корел.

Извор: Д. Ивановић, В. Ђорђевић, Блиц

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *