Вијести, Занимљивости

Син Џеки Чена извинио се Кинезима због наркотика

И НА ПОЧЕТКУ И НА КРАЈУ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈЕ НИСКО СЕ ПОКЛОНИО СВИМ ПРИСУТНИМА

         СИН светски познатог глумца Џеки Чена – Џејси Чен (32) – јавно се извинио својим сународницима и симпатизерима због употребе марихуане и држања „локала за наркомане”.

         Објављујући ову вест, кинески лист China daily је указао да је Џејси 13. фебруара изашао из затвора у којем је (по судској пресуди) провео шест месеци.

         Сам Џејси се на прес-конференцији појавио у црном оделу и пре него што је било шта рекао – ниско се поклонио свим присутнима. По кинеској традицији то се сматра такође важним елементом кајања и извињавања.

         Рекао је, иначе, да за његове поступке нема никаквог оправдања и замолио јавност да му „да другу шансу”. Нагласио је да је у затвору „дуго размишљао о свом понашању” и да је решио да „у корену промени начин живота”, односно да се „потпуно посвети породици, филму и музици”.

         Након што је ово изговорио, Чен-јуниор се поново свима ниско поклонио и обећао да ће много више времена проводити са кћерком.

Син светски познатог глумца Џеки Чена – Џејси Чен (32)

Син светски познатог глумца Џеки Чена – Џејси Чен (32)

Џејси је ухапшен у августу прошле године – у свом стану у Пекингу у којем се затекло још неколико дрогираних лица. Међу њима је био и познати тајвански филмски глумац Ке Чендун (Кај Ко).

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *