Вијести, Занимљивости

Ротшилди месец дана пре маскара купили и „Liberation” и „Шарли Ебдо“

НЕКИ ЧЛАНОВИ МОЋНЕ БАНКАРСКЕ ПОРОДИЦЕ НАВОДНО НИСУ ХТЕЛИ УЛАЗАК У МЕДИЈЕ И ПОЛИТИКУ

  • Њихова лоза је уграђена у краљевске породице у Европи, а такође и у следеће породице: Astor, Bundu, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer,Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, и Van Duun

         ЗАТАШКАНА је – објавио је хрватски портал croactive.net -истина о власницима париског сатиричног недељника „Шарли Ебдо” који је након масакра властитих новинара итекако профитирао.

         Само месец дана пре масакра – власници „Шарли Ебдо” су постали Ротчилди које хрватски портал назива „мрачном илуминатском обитељи, једном од оних које господаре свијетом”.

         Према писању холандског економског магазина „Qуоте”, власништво над „Шарли Ебдо” откупила је банкарска породица Ротшилд и то након подужег већања јер сви чланови овог мистериозно – утицајног клана наводно нису били за то.

         „Највише се томе опирао мој ујак Барон Едуард де Ротшилд” рекао је „Qуоте” један од млађег нараштаја у банкарској породици Philippe de Rothschild који је сматрао је да она не би требало да се политички ангажује у новинарству.

         Ротшилди су крајем прошле године (само месец дана пре масакра) постали већински власници и француских дневног листа „Liberation” који је саиздавач и „Шарли Ебдо”.

         „Шарли Ебдо” је уочи те куповине (продаје) био пред банкротом с тиражом од око 60 тисућа примерака док је након масакра тираж повећао на невероватних 20 милиона примерака.

         Ротшилди су једна од најстаријих масонских лоза света. Сматра се да су исценирали и финансирали све ратове прошлости и да су познати по свом сатанистичком погледу на свет.

         Указујући на ово, хрватски портал пише: „Не можемо се отети дојму да је масакар у Паризу, уз остале глобалистичке планове, успоставе новог свјетског поретка, те бруталне зараде на овом часопису, масакар послужио и као једна врста ритуалног жртвовања. За Ротшилде се вежу многе мистерије, а постоји теорија да гдје год дођу Ротшилди ускоро падне и нека крвна жртва. Зар може бити случајно да се масакар догодио након само мјесец дана након преузимања овог листа? Сумњамо”.

         Породица Ротшилд је масонска породива која тврди да су њени припадници Јевреји. Али, они нису Јевреји већ је необорива чињеница да су Хазари.

         Они су се – подсећа хрватски портал – под водством краља 740. године прешли на јудаизам због чега и дан данас тврде да су Јеврејии.

         Ротшилди су најбогатија крвна лоза данас у свету и предводе Асхкенази Јевреје.

         Они су своју позицију – наглашавају Хрвати – изградили преко лажи, манипулација, убистава и политике завади па владај.

         Њихова лоза је уграђена у краљевске породице у Европи, а такође и у следеће породице: Astor, Bundu, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer,Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, и Van Duun.

         Зна се да Ротшилди не допуштају својој деци да се жене или удају за неког ко није „њихове” крви. Дакле, увек и баш увек све се догађа унутар саме породице Rothschild.

         Они држе већину капитала света у својим рукама преко властите банке, али и управљају светским моћницима преко својих тајних фондација и организација.

         Инфилтрирали су се у Европу, а покровитељи пословања су им били Аустрија и Британија чиме су дошли до самог врха.

         Маyер Амсцхел Ротчилд је уздигао породицу и његова стратегија била је једноставна – задржавање посла и дискреције, као и опсега пословања унутар породице.

Ротшилди месец дана пре маскара купили и „Liberation” и „Шарли Ебдо“

Ротшилди месец дана пре маскара купили и „Liberation” и „Шарли Ебдо“

Ротшилди су предводници масонерије на целој планети па су тако из сене укључени баш у сва светска збивања и наравно стварање детерминисаног хаоса, што напад на „Шарли Ебдо” у својој бити и јесте.

Исценирана представа за масе, стварање хаоса, сукоб цивилизација и убиство вере, почетак рата и успостава новог поретка, све је то баш у стилу масонске породице Ротшилд…

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *