Занимљивости

Расиста у ТВ емисији сазнао да има црначке крви (ВИДЕО)

kreg-kob-brada-sed

Крега Коба, који се декларише као борац за развијање расне свести, током гостовања на емисији у којој је причао о стварању беле енклаве водитељка је изненадила када је прочитала ДНК анализе које говоре да има 14 одсто афричке крви.

Крег Коб (62), човек кој спроводи свој пројекат „чишћења“ Северне Дакоте од црнаца и стварања „беле енклаве“, током гостовања у ТВ емисији сазнао је да има 14 одсто афричке крви.

Наиме, водитељка емисије „Триша шоу“ има устаљени принцип по коме сви њени гости пре емисије раде ДНК анализу. Коб, који потенцира на развијању расне свети, резултате своје анализе је чуо први пут када их је водитељка програма јавно прочитала пред публиком и камерама.

emisija-crnci

Његова реакција на ово саопштење је била изражена порицањем и сумњом у валидност анализа, уз објашњење да се уље и вода не могу помешати. Да непријатност буде још већа, у публици је завладало опште одушевљење и смех.

Након гостовања Коб је изјавио да је пристао на ДНК анализу, али није рачунао на то да је поента ове процедуре да исмева и понизи госте и додао да је овде заправо реч о средству за подизање мултикултурализма.

Погледајте видео:

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *