Занимљивости

Необична љубавна прича Американке и Србина

032714

Боравећи на лијечењу у Америци Жељко Милојевић из Љубиња у Републици Српској, заљубио се у локалног шерифа Латривијет Јанг. Њихово познанство крунисано је вјеридбом у Љубињу.

Шта може да натјера америчког шерифа да посјети Љубиње? Брак! Тридесетједногодишња Американка, шефица полицијске станице у предграђу Вашингтона, срећу је нашла на српској слави код заједничког пријатеља – поред 46-годишњег угоститеља из Љубиња.

Жељко Милојевић знао је одмах да је упознао неког посебног.

„Чим је дошла ја сам осетио неку… нешто што ми је указивало на неку хемију, флуид“, открива будући младожења из Републике Српске.

Жељку је ово други брак, а пошто је у Америку одлазио због лијечења од повреда задобијених током рата, нову везу сматра даром.

Сличан став има и Латривијет Јанг, иначе ћерка локалног свештеника. Заједно, не маре за мишљења других.

„Ја сам из једног малог мјеста, из провинције, мада су на мене навикли, ја сам увијек био мало необичан за своје мјесто“, тврди Жељко.

„Не обраћам превише пажње на реакције других људи, па тако и на послу, гдје упознајем превише људи. Слушала сам срце, разговарала са породицом и Богом“, брани своју одлуку Латривијет.

Коментаришући препреке, заљубљена Американка каже да је њихова комуникација занимљива.

„Жељку је енглески страни језик, мени матерњи. Важно нам је да будемо сигурни да је све што смо изговорнили баш оно што смо мислили“, истиче шефица полицијске станице.

По повратку у Америку, планирају вјенчање и ту ће и остати док Латривијет заврши мастер студије о конфликтима, а Жељко се опорави од операције која га очекује. Након тога ће, кажу, видјети гдје је најбоље за обоје.

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *