Занимљивости

Направили карту „Европа 2035“ године

027449

Руски експерти, на основу докумената ЦИА, руске службе ГРУ и још неколико извора, начинили карту Европе 2035. године. Албанија ће се ујединити са Косовом и дијелом Македоније и створити Велику Албанију. Босну ће подијелити Србија и Хрватска. Озбиљне промјене у Шпанији, Француској, Великој Британији.

Европу у наредних двадесетак година чекају огромне промјене, сматрају руски стручњаци, који су на основу анализа докумената америчке ЦИА, руске службе ГРУ и експертских група на чијем се челу налазе Збигњев Бжежински и Самјуел Хантигтон начинили мапу „Нове Европе“.

Серија великих територијалних промјена почеће у Британији, гдје ће Шкотска прогласити незавиност, што ће представљати иницијалну капислу за уједињење Ирске, пише руски Експрес.

Каталонци и Баски ће прогласити независност од Шпаније, што ће имати посљедице и у сусједној Француској, гдје ће, како наводе руски експерти и почети „распад мултикултурализма“. У југу Француске ће настати исламска држава, а област Лорен ће се прикључити Њемачкој.

Распашће се и Белгија, а Фламанци ће се прикључити Холандији, док ће се Италија распасти на богати сјевер и сиромашни југ, а Сардинија и Сицилија ће прогласити независност.

Територију Босне и Херцеговине ће подијелити Србија и Хрватска, а настаће и Велика Албанија, коју ће чинити Албанија, Косово и дио Македоније.

Тужна судбина, сматрају руски аналитичари, очекује и Пољску, која ће морати да се одрекне дијелова територије послије серије нових споразума између Русије и Њемачке.

Бјелорусија ће нестати и постаће дио Русије, као и дијелови балтичких држава и Украјине. Велике промјене се очекују и на Кавказу, јер се сматра да Русија неће моћи да задржи Чеченију и Дагестан.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *