Вијести, Занимљивости

Најсмјешније изјаве јавних личности

Иако имају читаве тимове задужене за односе с јавношћу, славне звијезде се у интервјуима често изгубе и кажу нешто што зна годинама да засмијава људе…

Бритни Спирс

„Никад нисам имала потребу да посјетим Јапан. Једноставно зато што не волим да једем рибу, а знам да је тамо у Африци јако популарна“, закључила је Бритни Спирс када су је током једног интервјуа питали о одласку у Јапан.

Кристина Агилера

„Гдје ће ове године бити фестивал у Кану“, са занимањем се једном приликом упитала пјевачица.

Чарли Шин

„Ја имам другачији састав. Имам другачији мозак, другачије срце. Човјече, ја имам тигрову крв“, једна је од бројних Чарлијевих изјава из периода од прије три године кад је добио отказ и престао са снимањем серије „Два и по мушкарца“.

Парис Хилтон

Богата насљедница о „Валмарту“ : „Као, они раде неке зидове (walls) тамо?“ Валмарт је америчка мултинационална корпорација која има ланце продавница с попустима.

Камерон Дијаз

„Примjећујем гравитацију откад сам била јако мала“, рекла је Камерон Дијаз.

Дејвид Бекам

„Дефинитивно бих желио да мој Бруклин буде крштен, али још не знам коју вијеру ћемо одабрати“, изјавио је Дејвид након рођења сина Бруклина 1999. године.

Мараја Кери

„Кад год на телевизији видим колико дјеце широм свијета гладује, дође ми да плачем, не могу да помогнем“, рекла је Мараја Кери у једном интервјуу.

Али, то није било све.

„Мислим, вољела бих да будем тако мршава, али не са свим тим мувама и осталим стварима“, додала је она.

Винона Рајдер

„Најбоље се осјећам кад сам срећна“, закључила је Винона Рајдер једном приликом.

Силвестер Сталоне

„Срећан умјетник је мртав умјетник јер се тада више не може да се мијења“, закључио је једном Сталоне.

Кање Вест

„Нећу превише да причам о реинкарнацији, али кад сам једном приликом био у ‘Гучи’ продавници у Чикагу осјећао сам се као код своје куће“, закључио је репер.

Џони Деп

„Америка је глупа, баш је као глупи пас с великим зубима. Гризе и може да нас повреди. Агресивна је“, овако је амерички глумац описао Америку.

Ким Кардашијан

„Разговарала сам данас с дјевојком која има рак. Причала ми је о томе како јој је тешко. Али, због те тешке болести научила је пуно о животу, а и ко су јој прави пријатељи. Има 18 година. Помислила сам, па тако се и ја осјећам“, испричала је Ким о својим осјећањима након што је разговарала с болесном дјевојком.

Џастин Бибер

„Не знам пуно о политичким странкама. Али, шта год се догађа у Кореји, лоше је“, објаснио је Бибер колико зна о политици.

Гвинет Палтроу

„Радије ћу да пушим крек, него да једем сир из лименке“, рекла је Гвинет.

Линдзи Лохан

„Одувијек сам жељела да урадим оно што је урадила Мерлин Мондо (током Корејског рата), кад је поставила позорницу и направила концерт за све војнике. Све је сама урадила. Предивно је видети тако секси жену, мачку, која је у основи ‘pin up’, оно што сам ја одувijек тежила да будем“, покушала је глумица да објасни.

Џесика Симпсон

„Да ли је ово што једем пилетина или је риба? Знам да је рijеч о туни, али на конзерви пише ‘Chicken by the Sea’ (Пилетина из мора) – изјавила је једном приликом Џесика Симспон. „‘Chicken by the Sea еа“ је произвођач плодова мора, а назив је смишљен према албацоре туни која има свjетло месо па је још зову бијела туна или морска пилетина

Шакил О’Нил

„Заиста не могу да се сјетим имена клубова које смо обишли“, кратко и јасно одговорио је Шакил на питање да ли је током боравка у Грчкој посјетио Партенон.

Најсмјешније изјаве јавних личности

Најсмјешније изјаве јавних личности

Извор: Глас Српске

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *