Занимљивости

Најскупљи сапун кошта 2.800 долара

034197

Најскупљи сапун на свијету од „тричавих“ 2.800 долара произведен је у Либану, а у његовом саставу налази се 17 грама праха злата и три грама праха дијаманта.

Јесте ли икада сањали да перете руке сапуном од злата и дијаманата? Ево срећне вијести. Овакво задовољство коштаће „тричавих“ 2.800 долара.
Најскупљи сапун на свијету произведен је у Либану, а у његовом саставу налази се 17 грама праха злата и три грама праха дијаманта.
Генерални директор фирме која се дуго година бави производњом сапуна у либанској престоници Бејруту, Ахмед Хасун, рекао је да је производња сапуна, који су назвали „Катар“ трајала мјесец и по дана.
Хасун је додао да је сапун произведен како би лицу дао свјежину и виталност, а кошта 2.800 долара. Према његовим ријечима, у саставу сапуна се налазе различити природни парфеми и уља.
„Први произведени сапун ћемо изложити данас на сајму у Катару. Након тога ћемо га поклонити супрузи катарског емира Сејха Моза, која им је пружила подршку за његову производњу“, објаснио је Хасун и додао да ће ускоро покренути и масовнију производњу.
Према његовим ријечима, циљ је био и да сапун упише у Гинисову књигу рекорда.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *