Занимљивости

Хитлер узимао женске хормоне?

007263
О приватном животу Адолфа Хитлера постоје многе теорије: Тако се преиспитује његово здравствено стање, евентуална дијагноза психичке болести али и упитна сексуална оријентације, преноси Washington Examiner.

Међутим, биљешке из интервјуа Америчке војске са диктатором тврде да је имао хомосексуалне склоности, да није спавао са Евом Браун у соби као и да је узимао више врста лијекова, међу њима и женске хормоне.

Херман Мерл, бечки љекар и војни истражитељ, написао је након интервјуа са Хитлеровим личним докторима

„хомосексуалац“ у поље гдје се уписује сексуална орјентација.

Уз то додаје: „Ева Браун – посебна спаваћа соба“, прије него што је написао „женски хормони, више од 50.000 ињекција“. У документу између осталог пише: „Испричан ми је његов сексуални живот и однос са Евом Браун“.

Биљешке ће ићи на аукцију на којој ће се наћи и предмети као што су сет за чај из Хитлеровог планинског дома и дневници Јозефа Менгелеа.

Мерл такође тврди да је био „хистеричан мегаломан“ и да је боловао од необичних болести. Због тога је морао да узима лијекове да смири константно испуштање вјетрова, а нагађе се и да је боловао од Паркинсонове болести.

У једној од протеклих аукција налазили су се и документи у којима стоји да је Хитлер конзумирао сперму бика како би подигао ниво тестостерона. Међутим, доказ тврдњи да су љекари на Хитлеру испробавали разне експерименталне методе је и споменута биљешка о женским хормонима, који се могу користити за разне болести, али исто тако могу бити опасни по живот и утицати на сексуалну способност.

Коментариши чланак

Коментара