Вијести, Занимљивости

Филм „Дедпул” руши рекорде

Филм „Дедпул” за мање од недељу дана зарадио je више од 284 милиона долара, а само у Србији погледало га је више од 50.000 гледалаца, саопштио је домаћи дистрибутер „МегаКом филм”.

Иако је забрањен у Кини, а у појединим земљама није препоручљив за децу испод 17 година, са уложеним буџетом од само 58 милиона долара за продукцију, током првог викенда зарадио је 135 милиона у Северној Америци и невероватниих 260 милиона долара широм света.

Филм „Дедпул” представља савршен пример како са релативно малим буџетом, каквим филмови о суперхеројима располажу, може да се оствари огромна зарада и достигне велики број гледалаца, ако се „изађе из стандардног оквира приче о суперхеројима (што у овом случају представљају хумор, секс и насиље)”.

Дедпул је започео живот као Вејд Вилсон, елитни оперативац специјалних снага који је потом постао плаћеник.

Када је сазнао да болује од неизлечиве болести, одлучује да се подвргне тајном експерименталном програму захваљујући којем стиче натприродну моћ исцељења, и претвара се у свој алтер его, Дедпула.

Главну улогу Марвеловог анти-хероја, који креће у потрагу за човеком који му је замало уништио живот, тумачи Рајан Рејнолдс, а режију филма потписује Тим Милер.

dedpul

Дедпул

У филму игра и српски глумац Стефан Капичић и то једног од главних ликова X-мена Колосуса.

Капичић је изјавио како му је улога у овом филму остварење дечачког сна и „златна медаља” у каријери.

Поред њих ту су и Морена Бакарин, Ед Скреин, Т.Џ.Милер, Ђина Карано и Бриана Хилдебранд, преноси Танјуг.

Извор: Танјуг

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *