Вијести, Занимљивости

Брена изазвала хаос на ХРТ-у, новинари је јурили и тражили аутограме!

„Многи запослени у ХРТ-у излазили су из својих соба, студија, канцеларија и желели су да виде Брену уживо. Фотографисали су се с њом мобилним телефонима, тражили јој аутограме, трчали су чак за њом по ходницима како би је лично упознали“, рекла је Елизабета Гојан, водитељка емсије „Дамин Гамбит“

Лепа Брена

Лепа Брена

Лепа Брена, која ће за 8. март одржати концерту на стадиону Крњак поред Карловца у Хрватској, гостовала је у емисији “Дамин гамбит” на ХРТ-у и изазвала је праву пометњу међу запосленима на тој телевизији, пише Вечерњи.лист.

– Сам тренутак њеног уласка у зграду телевизије изазвао је невиђену пометњу. Вест да нам је дошла Лепа Брена проширила се у секунди. Многи запослени у ХРТ-у излазили су из својих соба, студија, канцеларија и желели су да виде Брену уживо. Фотографисали су се с њом мобилним телефонима, тражили јој аутограме, трчали су чак за њом по ходницима како би је лично упознали. Гледајући све што се догађа, нисам могла да верујем колика је њена популарност у Хрватској, а и ја сам се први пут сусрела с тако искреном еуфоријом својих колега. Након што смо нас две одрадиле интервју, схватила сам да је избор Брене за гошћу у “Дамином гамбиту” био пун погодак – рекла је уредница и водитељка ове емисије Елизабета Гојан, која је истакла да ће емисија са Бреном бити фантастична и да ће бити емитована 2. марта у 21:30 сати првог програм ХРТ-а.

Позната певачица имала такође речи хвале за екипу ХРТ-а али и за њену домаћицу Елизабету Гојан.

– Захваљујем се госпођи Гојан и свим тим дивним људима који су ме угостили на ХТВ-у искрено и пријатељски. Зато сам у разговору била потпуно опуштена и отворена јер сам се налазила у заиста угодној атмосфери, а дует који смо снимили већ ми је сад, и пре објаве, један од најдражих у животу. Снимак емисије ћу са задовољством погледати у свом дому окружена породицом, а већ почетком идуће недеље долазим поново у Хрватску како бих овдашњој публици пружила максимум забаве и позитивне енергије на концерту у Крњаку крај Карловца, да се сви лепо опет дружимо – рекла је Брена и најавила спектакл за Дан жена.

Извор: Вечерњи лист

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *