Вијести, Свијет

Ускоро легализација брака човека и животиње?

 

Њујорк – Познати дизајнер Карл Лагерфелд ових је дана за Си-Ен-Ен изјавио да се заљубио у своју мачку, те да би је радо оженио.

„Никад нисам мислио да ћу се овако заљубити. Штета да још не постоји брак између човека и животиње“, рекао је дизајнер, те додао како мачку третира као да је жена која захтева пуно пажње те да ужива у томе, пренео је портал 24 сата.

Легарфелдова мачка Choupette има и профил на Твитеру на којем је прати 27,442 људи, а на услузи увек има возача, ај-Пед и неколико слушкиња!

Можемо ли, судећи по овој вести, али и по све учесталијим захтевима за прихваћањем разних настраности, у будућности очекивати захтеве за легализацију брака између човека и животиње, због чега у данашњој цивилизацији долази до све више оваквих ишчашења, те зашто се такве настраности све више сматрају нормалним и општеприхваћеним појавама?

„Судећи према посљедњим догађајима, очито је да ускоро доиста можемо очекивати и захтеве за легализацију брака човека и животиње. Но, питање је смем ли ја, односно сви други лекари, уопште рећи своје мишљење о овоме. Јер данас је либерализам постављен на апсолутни пиједестал, што значи да је све дозвољено, само нико не сме ништа говорити против либерализма“, изјавио је познати хрватски психијатар др. Владимир Груден за портал Дневно.хр.

Коментариши чланак

Коментара

One comment on “Ускоро легализација брака човека и животиње?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *