Вијести, Свијет

Уђе ли у Белу кућу, Хилари Клинтон ће заратити са Русијом

АНТИРУСКА РЕТОРИКА КОЈА ДОЛАЗИ ИЗ САД И ЊИХОВИХ ЖАЛОСНИХ ЕВРОПСКИХ МАРИОНЕТА – ВОДИ СВЕТ КА УНИШТЕЊУ

  • Она је већ упоредила Владимира Путина са Хитлером, а у кругу њених саветника су већ сада такви „неоконзервативни нацисти“ какви су Макс Бут и Роберт Каган
  • Да би се схватило каква судбина чека САД под влашћу Хилари Клинтон, треба се присетити њеног мужа – Била Клинтона. Јер, његово председниковање је Америку изменило много више него што неки мисле
  • Управо је Бил Клинтон ослабио контролу над економским системом САД, био зачетник политике Вашингтона усмерене на смену режима у другим земљама помоћу незаконитих војних напада – као што је то било у Југославији и Ираку. За Клинтонове владавине се такође безразложно примењивала сила и против америчког цивилног становништва
  • Према међународном праву, напад на Србе био је ратни злочин. Упркос томе, пред Хашки трибунал је изведен југословенски председник који је покушавао да заштити свој народ. Бил Клинтон је тиме направио преседан за Буша и Обаму који су током 14 наредних година починили злочине против човечности у седам земаља
Пише: Пол КРЕЈГ РОБЕРТС

        АМЕРИЧКИ економиста Пол Крејг Робертс упозорио је да би победа Хилари Клинтон на следећим изборима за председника САД значила – рат са Русијом. Истовремено је подсетио на њено поређење Владимира Путина са Хитлером и на чињеницу да су у кругу њених саветника већ сада такви „неоконзервативни нацисти“ какви су Макс Бут и Роберт Каган.

        Све ово, уверен је Крејг Робертс, упућује на закључак да би конфликт између САД и Русије био неизбежан и највероватније – нуклеарни. Факти преносе даља његова размишљања:

        Да би се схватило каква судбина чека САД под влашћу Хилари Клинтон, треба се присетити њеног мужа – Била Клинтона. Јер, његово председниковање је Америку изменило много више него што неки мисле.

        Управо је Бил Клинтон ослабио контролу над економским системом САД, био зачетник политике Вашингтона усмерене на смену режима у другим земљама помоћу незаконитих војних напада – као што је то било у Југославији и Ираку. За Клинтонове владавине се такође безразложно примењивала сила и против америчког цивилног становништва.

        Те измене су постепено довеле САД на ниво полицијске државе са огромном провалијом између богатих и сиромашних.

        Међународно безакоње Вашингтона, на које се начешће жале Москва и Пекинг, корен има управо у периоду владавине Била Клинтона.

        Лаж о оружју за масовно уништавање, које је било приписано Садаму Хусеину, дало је Белој кући прилику да незаконито бомбардује Ирак, што је – заједно са санкцијама уведеним против Багдада – довело до смрти 500.000 ирачке деце. Међутим, овај помор је Медлин Олбрајт, која је била Клинтонов државни секретар, назвала оправданим.

        Према међународном праву, напад на Србе био је ратни злочин. Упркос томе, пред Хашки трибунал је изведен југословенски председник који је покушавао да заштити свој народ. Бил Клинтон је тиме направио преседан за Буша и Обаму који су током 14 наредних година починили злочине против човечности у седам земаља. Притом су милиони људи били убијени или лишени крова над главом. А све се то сматра прихватљивим.

        Влада САД је и раније поступала „покварено“, али су злочини таквих размера почели тек у време Клинтона. Тада нису оборене само владе Гренаде и Хондураса.

        Садашње мете Беле куће су Русија и Кина. Бивше совјетске републике – Грузија и Украјина – постале су вазали Сједињених Држава.

        Невладине организације које финансира Америка организовале су „студентске протесте“ у Хонгконгу, у нади да ће се демонстрације одатле прелити на територију целе Кине. Непромишљеност таквог мешања у унутрашње ствари нуклеарне силе – просто је без преседана.

        Билова жена Хилари такође ће подстицати на ратове.

        Све јача антируска реторика, која долази из САД и њихових жалосних европских марионета, води свет ка уништењу.

        Пошто влада САД сада примењује праксу превентивног хапшења оних који би некада могли да почине злочин – неопходно је ухапсити у пуном саставу све неоконзервативце који позивају у рат и држати их у притвору на неодређено време. Док они сами нису успели да униште човечанство.

Хилари Клинтон

Хилари Клинтон

У Сједињеним Државама је штампано много књига у којима се говори о злочинима из периода Клинтонове владавине, укључујући терористички акт у Оклахома-Ситију, умешаност CIA у ширење наркотика и многе друге.

Међутим, Конгрес САД и медији помогли су Вашингтону да прикрију те скандале, поклањајући пажњу релативно незначајном случају куповине плаца у Арканзасу и сексуалној вези председника са стажисткињом у Белој кући Моником Левинском.

Клинтон и његов корумпирани режим лагали су о многим важним темама, али га лаж о односима са Левинском замало није коштала председничке функције. Игнорисање многих разлога за импичмент – у Конгресу САД и медијима – коначно су довели до јачања извршне власти која се ником није потчињавала.

Одсуство одговорности резултирало је тиранијом унутар САД и ратовима у иностранству. А та два зла тичу се свих нас.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *