Вијести, Свијет

У центру Москве убијен опозициони политичар Борис Њемцов

ПРЕМА ПРВИМ ВЕСТИМА, УБИЈЕН ЈЕ СА ЧЕТИРИ МЕТКА ИЗ ПИШТОЉА – СА ЛЕЂА

         У МОСКВИ је – у самом центру града – убијен Борис Њемцов, руски опозициони политичар и потпредседник владе из времена Бориса Јељцина.

         Њемцов је био одборник у градској скупштини Јарославља, а убијен је – према подацима који још нису званично потврђени – са четири метка из пиштоља.

         На место злочина је стигао и начелник московске полиције Анатолиј Јакуњин.

         У току је потрага за убицом.

         Смрт Њемцова потврдио је и његов политички савезник Иља Јашин који је агенцији ТАСС рекао: „Стојим на Великом Москворецком мосту и видим његов леш”.

         Портпаролка Министарства унутрашњих послова Русије Јелена Алексејева је ноћас изјавила:

         „Њемцоцв је ишао Великим каменим мостом. Са њим је била једна женска особа. Четири метка су му испаљена у леђа. Предузимају се мере за хапшење злочинаца”.

Борис Њемцов, руски опозициони политичар

Борис Њемцов, руски опозициони политичар

У првим вестима руских агенција није се говорило о два или више учесника злочина.

Извор: Факти.рс

Вијести о…: Коментари на ову вест…

Драган Станоевић: Дакле убиство Немцова у Москви је одличан увод у најављени мајдан у Москви који није имао никакве перспективе али је овим убиством створена могућност оживљавања у самом зачетку умрлог пројекта.

По моделу Србије, Кијевских снајпера а сада Москве је донешена „сакрална жртва“. Одличан моменат за стварање „таласа“ у друштву и подгрејавања првомартовских демонстрација.

Шта ми упада у очи-шетња дубокој ноћи после гостовања на радију Ехо Москва, са „пријатељицом“ из Кијева,по нестандардној маршрути, како кажу медији и онда – опа- убиство директно испред зидина Кремља!!!

Замислите колико је све било организовано прецизно а збачи њега су „довели“ на место!

Даље, на лицу места су већ организовали директан пренос и шта мислите-да, први су стигли медији којима влада Ходорковски.

Даље,митинг је планиран у посебном месту а сада нема потребе, може одмах од зидова Кремља па на црвени трг!

У међувремену, Украјински медији саопштавају да је њихова чувена Надија Савченко којој се суди у Русији умрла у затвору! Али је то била лажна новост!

На западу ће ујутру осванути наслови са подтекстом како Путин убија политичке противнике!

Док сам ово писао,моје речи се почеле остваривати,прва ластавица се већ објавила! Ово је најпознатији новинар Кисељов, који прави политичке шоу емисије у Украјини, као што видите, већ проклиње Путина…

Како саопштава НТВ Немцов је шетао са овом Украјинском манекенком.

Драгана Трифковић: Синоћ је у Москви убијен Борис Немцов један од највећих критичара Путинове политике. Немцов је политичар из Јељцинове структуре, дугогодишњи сарадник Запада, који је наплаћивао подривање Русије изнутра. Овај политичар није имао никакав ауторитет, и једини његов домет је био блаћење Путина и руског народа, врло неуспешно. С обзиром да није могао да утиче на јавност у Русији, сем јако малог броја заблуделих ауто-шовиниста, његови послодавци из Вашингтона су решили да га жртвују. Први разлог је напад на Русију односно Владимира Путина, кога као и остале Русе желе да представе у најнегативнијем светлу. У свим холивудским филмовима, негативни ликови су увек Руси и Срби. Србима је врло добро позната пропагандна сатанизација у западним медијима. Други разлог је подстицање хаоса и демонстрација у Русији, са циљем уништавања Русије изнутра. НАТО војска која је Србију бомбардовала 78 дана, није била у стању да копнено крене на Србију. У једном покушају на Кошарама, удружени НАТО, УЧК, албанска војска и плаћеници из приватних војних компанија, били су поражени. Српска војска је била нетакнута после агресије НАТО. Србија је уништена изнутра, преко канцерогених НВО активиста, изнајмљених политичара и аналитичара, које већ годинама мењају кооперативнијима. О освајању Русије НАТО војска не може ни да сања, зато и Русију покушавају да униште изнутра, уз помоћ истих таквих отпадника. Кисинџер је рекао: Бити непријатељ Америке је опасно, али бити њен пријатељ је кобно. Много времена је прошло од почетка специјалног рата и средства су позната. Такозвана западна демократија у овом садашњем облику, свету је донела само страдање, смрт и беду. Прошло је време када су НАТО бомбе доносиле „слободу“, а западна пропаганда и лажи-„просвећење“. Сада долази време истине. А и сви су схватили Кисинџерове речи. Подршка Русији – ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *