Вијести, Свијет

Трамп оптужио демократе да на конгресу улепшавају ситуацију у САД

ПОНОВО ОПТУЖИО КЛИНТОНОВУ ДА ЈЕ КРИВА ЗА КАТАСТРОФЕ КОЈЕ СУ ЗАДЕСИЛЕ ЕГИПАТ, ЛИБИЈУ И СИРИЈУ

          МИЛИЈАРДЕР Доналд Трамп – председнички кандидат Републиканске партије – јавно је оптужио учеснике конгреса конкурентске Демократске партије да намерно улепшавају ситуацију у земљи и да игноришу проблеме са којима се Американци суочавају.

          „Хилари Клинтон и демократи су на свом конгресу говорили о свету који не постоји. О свету у којем сви у Сједињеним Државама наводно имају посао, у којем нема тероризма екстремних исламиста, у којем су државне границе поуздано заштићене, у којем хиљаде невиних Американаца не страдају због криминала у градовима попут Балтимора и Чикага“.

          Овоме је додао: „У фантастичном свету демократа нема никаквих проблема када Клинтонова, прекршивши закон, користи свој приватни сервер са пуно тајних информација на који може сваки наш страни противник. А у том свету Клинтоновој прети затвор само кад уклонила са тог свог сервера 33.000 електронских писама о јоги и организовању свадбених церемонија“.

          Трамп је оценио и да су демократе побегле од борбе са Исламском државом, покушавајући да игноришу чињеницу да су се  због Клинтонове у Сирији, Либији и Египту догодиле катастрофе.
 

Милијардер Доналд Трамп – председнички кандидат Републиканске партије

Милијардер Доналд Трамп – председнички кандидат Републиканске партије

Трамп је оценио и да су демократе побегле од борбе са Исламском државом, покушавајући да игноришу чињеницу да су се због Клинтонове у Сирији, Либији и Египту догодиле катастрофе.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *