Вијести, Свијет

Ратови за воду

d0bfd180d0b5d183d0b7d0b8d0bcd0b0d19ad0b5

Много се писало о протеклим ратовима који су вођени због нафте (примeр Заливски рат), о садашњим ратовима вођеним због нафте (нпр. Арапско пролеће) и о ратовима који ће се водити у будућности због нафте (пример Сирија и Иран). Оно о чему се највише ћути у свему овоме јесте да ће ратови будућности бити вођени због воде, остављајући нафту као секундарни проблем.

Према истраживању УН-а као и научним студијама, скоро две трећине целе популације која насељава Земљу суочиће се са озбиљним, по живот опасним несташицама воде до 2025. године. Ствари које се најчешће наводе као разлози недостатка воде су расипање и слабо планирање, што ће резултирати неједнаким дистрибуцијама.

Тренутно овај проблем је првенствено проблем земаља трећег света. Ипак, УН-ови извештаји говоре како се Енглеска суочава са озбиљним недостацима воде, а САД нису далеко иза Енглеске. Чак је и ДИА (Defense Intelligence Agency) јасно објавила тешка упозорења истраживања УН-а, говорећи како ће несташице воде увелико утицати на све, а вода ће затим бити коришћена и као оружје.

ДИА извештај је изазвао реакције америчке државне секретарице Хилари Клинтон која је њихова открића назвала “отрежњујућим” те је навела како ће ширење популације довести до повећања захтева за водом, али набавке свеже воде неће моћи пратити тај пут. Треба приметити и запамтити да глобалисти никада не пропуштају прилику да пропагирају лажне парадигме о пренасељености којима оправдавају своју депопулацијску агенду. Хилари Клинтон је коментарисала како ће несташице воде водити ка регионалним конфликтима и насиљу између држава и унутар нација.

Ипак, мора се одати признање глобалистима за њихов динамичан и флексибилан приступ постизању тоталне глобалне доминације. И док се свет умара од лажних изговора којим се противе борби против банкара инспирисаних ратовима због нафте, глобалисти су своју стратегију усмерили на контролисање основног људског инстинкта – наследном потребом за поседовањем воде и хране како би преживели. Клинтон, УН и ДИА су фино припремили сто за оно што долази: планирана глобална несташица воде ће следити мала, невешто прикривана оправдања ова три испреплетена ентитета контролисана од стране глобалиста.

У стварности, план за бацање света на колена кроз вештачку несташицу воде коју је креирала глобалистичка елита већ се остварује. Извештаји ДИА-е и УН-а би требали бити писани из перспективе садашњег времена, а не футуристичких пројекција. Посматрајмо следеће чињенице о води из постојеће стварности. Двадесет посто светске популације осећа несташицу чисте, питке воде. Глобална потрошња воде се удвостучава сваких 20 година, два пута више него стопа раста људске популације.

Горе поменуте чињенице могу искористити глобалисти кроз контролисање залиха воде и креирањем додатних вештачких несташица. План глобалиста за поробљавање света контролисањем воде већ убире плодове, јер се 31 земља тренутно суочава са несташицом воде. Глобалистичке индустрије су помогле у подстицању ове завере, јер је више од пола светских река или мртво или безнадежно загађено.

Додатни доказ који показује да план глобалиста делује лежи у чињеници да у земљама трећег света највише смртности носе управо болести везане за воду. Проблеми везани за безбедност воде се погорашавају, а смртна кривуља је у порасту. Трагично је то што је ову врсту смрти могуће у потпуности спречити. Оба извештаја, и УН-а и ДИА-е, указују да ће до 2025. године две трећине светске популације живети у потпуном недостатку воде као и пратећег недостатка хране. Додуше, неће бити недостатка спремних и очајних војника да се боре у надолазећим ратовима за воду.

Глобалистички план за потпуну доминацију је савршен. Њихов план је невероватно зао због милијарде људи који ће умрети, али је уједно и бриљантан.

У првом делу овог плана, демонстриран је први корак који садржи зеленашке кредите за наивне нације кроз банкарске манипулације и преваре.

Боливија је била први пример који је стандардизовао своје обавезе према Светској банци. Њихове залихе воде су отишле у стечај, које сада контролишу глобалисти, а цене су порасле за 400%. Иста шема је примењена и у Перуу, где просечна сиромашна породица плаћа приватнике чак 3$ по кубном метру, како би сакупљали загађену воду у кантама, док елита плаћа 30 центи по кубном метру за чишћење воде која тече из славина у њиховим домовима.

У Индији неке породице потроше четвртину својих прихода на воду. Манипулација дуговима, зарад крајњег циља контролисања воде, није само прича која се одвија у земљама трећег света. Изведени дуг је парализовао економију Европе као и САД-а.

Колико ће времена проћи пре него што глобалисти буду морали “вадити” америчку економију, док та земља наставља путем неодрживог дуга? Када америчка економија потпуно посрне, банкари, ће пристићи у спашавање. Цена њихове интервенције, судећи по ономе што се десило у Боливији, биће потпуна контрола њихове инфраструктуре. Сакупљање и пречишћавање кишнице као и прочишћавање токова река за обезбеђивање пијаће воде постаће илегалне радње. Сва вода ће се контролисати кроз приватне корпорације и можете се кладити да ће, као што је историја већ показала, постати веома скупа.

ДИА извештај профилисано спомиње да пољопривреда користи 70% снабдевања водом, што значи да ће несташица воде водити ка несташицама хране. А шта глобалисти намећу као решење овог проблема? Наравно, ГМО усеве.

Тако је, они пропагирају ГМ храну као решење за вештачки створен недостатак воде!

Па ако случајно не умрете од жеђи или разбијања породичног буџета, због покушаја долажења до воде, онда ћете сигурно умрети од тровања токсичном, сувопарном ГМ храном. Ово је иста ГМ храна која, када је примењена на лабораторијске штакоре, изазвала развијање фаталних тумора и умирање. И опет, савршеност овог плана глобалиста је фасцинантна.

САД су у ову нездраву парадигму вештачке несташице воде већ увучене кроз потпуне крађе и влашћу потпомогнуте приватизације. Тако су становници неких америчких општина већ доживели проблеме у снабдевању водом, налик оним у земљама трећег света.

извор: Abrašmedia

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *