Вијести, Свијет

Пол Крејг Робертс: ЦИА планира атентат на Путина

Москва – Напомене Владимира Путина на 11. састанку Међународног клуба за дискусију Валдај су напомене хуманитарног политичког вође, какав још није корачао светом.

Упоредите Путина са корумпираним ратним злочинцима у Белој кући или њиховим марионетама у канцеларијама Немачке, Велике Британије, Француске, Јапана, Канаде и Аустралије и видећете разлику између криминалне групе и лидера који се бори за хумани свет у којем може да се живи и у којем се поштују интереси свих људи.

У разумном западном друштву, Путинове изјаве би се преносиле у потпуности, а дискусије организовале са напоменама стручњака попут Стефана Ф. Коена.
На телевизији би се требало чути хор подршке и о томе би се писало у штампаним медијима.

Наравно, тако нешто није могуће у држави чији владари тврде да је то „изузетна“ и „незаменљива“ држава са легалним правом да уведе хегемонију над целим светом.

Што се тиче Вашингтона и њихових медија, ниједна држава осим Вашингтона се не пита. „Или сте са нама или сте против нас“ што значи „или сте наше слуге или наши непријатељи“.

То значи да је Вашингтон прогласио Русију, Кину, Индију, Бразил и друге делове Јужне Америке, Иран и Јужну Африку као непријатеље.

Ово је мало већи залогај света за државу у банкроту, коју њихово вазално становништво мрзи и која није добила ниједан рат још откад је победила сићушни Јапан 1945. године користећи нуклеарна оружја, једини пут да је такво оружје употребљено у историји света.

Покушајте само да пронађете једног америчког политичара који је способан да прецизно и директно одговори на питања уместо да избегне одговор
Нико не може да прочита Путинове напомене а да не закључи да је он лидер света.

Путин је толико моћна личност да га је Вашингтон означио као примарну мету за атентат. ЦИА ће искористити неког од муслиманскох терориста које подржава унутар Русије.

За разлику од америчког председника, који се не усуђује да се отворено креће међу људима, Путин се не држи на одстојању од људи.

Путину не смета руски народ и слободно се креће међу својима. То га чини лаком метом за ЦИА-у која може да искористи чеченског терористу или џихадисту да убије Путина.

Владимир Путин (Фото: Глас Русије)

Владимир Путин (Фото: Глас Русије)

Неморални и изопачени Запад неспособан је да произведе вођство квалитетно као Путиново.

Пошто су га већ оцрнили, његово убиство неће изазвати веће коментаре у западним медијима.

Извор: Васељенска ТВ, Вебтрибуне.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *