Вијести, Свијет

FOX NEWS: Обама није у стању да схвати да њега више не интересује политика

АМЕРИЧКА ТЕЛЕВИЗИЈА ТВРДИ ДА ПРЕДСЕДНИКУ САД ПОЧИЊУ ДА ОКРЕЋУ ЛЕЂА И МЕДИЈИ КОЈИ СУ МУ ДОСАД БИЛИ ЛОЈАЛНИ

  • Утицајна телевизија указала да је Барак Обама одмах после изјаве поводом обезглављивања америчког новинара Џејмса Фолија отишао да игра голф и оценила: критике на председников рачуна су – симбол незадовољства грађана његовом искљученошћу из онога што се догађа у земљи  

         АМЕРИЧКА телевизија  Fox News оценила је да председнику САД Бараку Обами почињу да окрећу леђа медији који су му досад били лојални. А све због његових реакција на важне догађаје унутар земље.

         Ова телевизија је посебно нагласила: „Председник Обама остао је са мало пријатеља – како у својој партији, тако и у медијима. Преседника критикује чак и The New York Times”.

         Аутор овог коментара је Хауард Курц који је посебно указао да је Обама одмах после изјаве поводом обезглављивања америчког новинара Џејмса Фолија отишао да игра голф и оценио: критике на председников рачуна су – симбол незадовољства грађана његовом искљученошћу из онога што се дођага у земљи.

         Fox News сматра да је незадовољство реакцијом на убиство Фолија „тек врх леденог брега”.

         „Поражавајуће је што нараста осећај – оправдан или неоправдан – да Обама напросто није у стању да схвати да њега више не интересује политика”.

         Недавно је анкета – коју су заједно организовали телевизија NBC News и лист The Wall Street Journal – показала да Обамино председничко деловање одобрава само 40 одсто Американаца, а да је 57 одсто незадовољних толико незадовољно да је спремно да протестује.

         Да све буде још горе по Обаму, чак 70 одсто анкетираних је уверено да се САД „крећу у погрешном правцу”.

 

Барак Обама

Барак Обама

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *