Свијет

Руски опозиционар оптужен за педофилију

Москва – Рустем Адагамов, један од најпознатијих и најактивнијих руских опозиционара оптужен је данас за педофилију, а изузетно тешке оптужбе на његов рачун изнела је његова бивша супруга, Татјана Делсал.

Према њеним речима, Адагамов је „дуго времена“ силовао једну дванаестогодишњу девојчицу, која сада има великих психолошких проблема и редовно одлази на психотерапије.

Делсал, која је у браку са Адагамовим била дуже од 20 година, а сада живи у Норвешкој, није прецизирала када се тај злочин дешавао, ни колико дуго је све трајало, преноси ТВ Раша тудеј (Руссиа Тодаy).

Бивша супруга Адагамова је рекла да тада није знала шта њен супруг ради, већ јој је то касније испричала сама жртва, која и даље има тешке трауме.

Поред интервјуа са Делсал, објављен је и наводни мејл који је Адагамов летос упутио својој бившој супрузи, са молбом да не износи у јавност овај скандал који би му потпуно уништио каријеру.

Непосредно после објављивања интервјуа, Адагамов је демантовао оптужбе, рекавши да се ради о „бесмислицама“, а руске правосудне власти су саопштиле да изјава Далгал не може да се занемари, али да је, због осетљивости теме, неопходна пажљива истрага.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *