Вијести, Регион

Вучић:Не бринем због удруживања мојих противника

БЕОГРАД –Први потпредседник Владе Србије изјавио је данас да не брине због удруживања његових противника и поручио да је његов политички циљ и даље да Србија буде правна држава, да има „мање Мишковића”, а народ да има више пара.

Aleksandar Vucic

 

Он је новинарима истовремено рекао да би повезивање његовог имена са „кипарским парама” било бесмислено и у шали приметио да га са Кипром повезује само једна посета војницима који су тамо били у мисији.

Кад је реч о довођењу у везу његових саветника и прања новца преко оф шор компанија на Кипру, Вучић је новинаре упутио на саветнике, „ако нешто знају о томе”, и додао да је целу ту причу доживео као „глуп и бесмислен напад на себе”.

Коментаришући писање медија о уједињењу тајкуна и политичара против њега, вицепремијер и лидер СНС је рекао да „за то не брине”.

Илуструјући до којих граница то иде он је навео да су у једним дневним новинама у хороскопу „прорекли” да ће на њега бити извршен атентат.

„Питам се докле то може да иде. Ја разумем да то жели један део људи, али не разумем да то стављају у хороскоп” рекао је Вучић.

Он је рекао да је свим наркодилерима крив Александар Вучић и да се они неће помиритии да изгубе свој посао и новац, као и да се Мирослав Мишковић неће помирити са тим „да изгуби макар један сако кривицом Александра Вучића”.

Вучић је подвукао да ће на нападе одговати као и до сад, радом, марљивошћу и борбом за Србију и поручио да је исход увек неизвестан, али да негов циљ није да има „сако више” од Мишковића, „већ да имамо мање Мишковића у будућности” и да народ има више пара него до сада, као и правну државу и владавину права.

Извор: Танјуг

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *