Вијести, Регион

Вучић тврдио да „нико није јачи од државе”, а сада – да није немогуће да му Мишковић сруши Владу

ПРЕМИЈЕР ОБЈАВИО ДА ВЛАСНИК „ДЕЛТЕ” ПОКУШАВА ДА СМЕНИ МИНИСТРА СЕЛАКОВИЋА

  • После седнице Председништва Српске напредне странке у Београду Александар ВУЧИЋ рекао: Мирослав Мишковић има „изванредно изграђену мрежу и снагу у друштву“
  • Истовремено је изговорио: „Ја да сменим Николу Селаковића нећу. Зашто да га сменим? Зато што на томе инсистира Мирослав Мишковић? Ево, ја вас обавештавам да Мирослав Мишковић инсистира на томе. Неће Мирослав Мишковић да одредјује ко ће да буде у влади. Све док још могу, то ћу бити ја“

        ПРЕМИЈЕР Александар Вучић изјавио је да не постоји ниједан разлог за смену министра правде Николе Селаковића, истакавши да на његовој смени инсистира власник компаније „Делта холдинг” Мирослав Мишковић.

        „Ја да сменим Николу Селаковића нећу. Зашто да га сменим? Зато што на томе инсистира Мирослав Мишковић? Ево, ја вас обавештавам да Мирослав Мишковић инсистира на томе“, рекао је Вучић после седнице Председништва Српске напредне странке у Београду.

        Према његовим речима, смена Селаковића била би „бацање прашине у очи народа“, јер би због евентуалних пропуста требало да одговара „неко много важнији“.

        „Неће Мирослав Мишковић да одређује ко ће да буде у влади. Све док још могу, то ћу бити ја“, истакао је Вучић.

        Лидер СНС је навео и да није немогуће да Мишковић сруши Владу Србије, јер има „изванредно изграђену мрежу и снагу у друштву“.

        Вучић је најавио и да ће следеће недеље на седници Главног одбора СНС доћи до „значајних промена“ у том одбору, те да ће 1. марта бити расписани избори за градске и општинске одборе те партије.

        „Данас сам апеловао на све чланове Председништва да се уједине у жељи да се помогне Србији и да се превазиђу, ако постоје и где постоје, евентуалне неслоге, да се посвете раду“, рекао је Вучић после седнице Председништва СНС у Београду.

        Он је најавио да ће коначна оцена о раду свих државних органа бити донета до краја априла.

Екипа на власти - СНС и Александар Вучић

Екипа на власти – СНС и Александар Вучић

Вучић је подсетио да СНС не сме да буде бизнис партија, те да је „можда остао један или два функционера СНС са дуплим функцијама у неким локалним самоуправама”.

Бета

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *