Вијести, Регион

Вучић оценио да су претње које добија смешне, а Стефановић ипак испитује колико су озбиљне

МУП У САРАДЊИ СА АУСТРИЈСКОМ ПОЛИЦИЈОМ ДОШАО ДО ОРГАНИЗАТОРА ПРЕТЊИ ПРЕКО „ЦРНЕ РУКЕ”

        ПРЕМИЈЕР Александар Вучић изјавио је у четвртак, поводом претњи које су му упућене преко друштвене мреже Фејсбук, да он нема никаквих проблема и да се осећа одлично, орно и задовољно.

        „Што се тиче људи који ми прете, срамота ме је да вам говорим колико су храбри. Да вам дам да прочитате њихове изјаве, смејали бисте се. Али, шта да радите, то ваљда говори о храбрости оних који се нађу сами за компјутером пре него што се погледају у огледало“, рекао је Вучић новинарима у паузи конференције у београдском хотелу „Краун плаза“.

        Он је истакао да је задовољан што неки други људи виде колико су добре мере предузете, за разлику од неких у нашој земљи, али „на крају све дође на своје. Тежак рад се исплати“, оценио је Вучић.

Александар Вучић

Александар Вучић

По речима министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, полиција Србије у сарадњи са аустријском полицијом идентификовала је организаторе претњи које су преко Фејсбук групе „Црна рука“ упућене Вучићу.

Како је прецизирао, полиција у Србији наставља рад на утврђивању колико су претње Вучићу озбиљне и да ли иза њих стоји организована криминална група или појединци.

Бета

Извор: Факти.рс

Небоjша Стефановић: Испитујемо објаву „Црне руке“

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *