Вијести, Регион

Вучић није водио седницу Главног одбора СНС јер се „не осећа најбоље”

МИРОВИЋ: УСПЕЛИ СМО ДА ЗАУСТАВИМО ДЕСТРУКЦИЈУ ЗЕМЉЕ И ТРАСИРАМО ПУТ ОПОРАВКА

  • Желимо – рекао је на седници потпредседник СНС Игор МИРОВИЋ – бриљантну победу у Војводини. Енергију и снагу коју испољава СНС најјасније и најбоље персонификује Александар Вучић

          ПОТПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке Игор Мировић изјавио је данас да је та странка успела да заустави деструкцију земље и трасира пут економском и свеукупном опоравку земље.

          Мировић је на седници Главног одобра СНС, коју води у одсуству Александра Вучића који се, како је речено, не осећа најбоље, констатовао да је земља била оптерећена готово деценијским систематским разарањем а да се СНС храбро и успешно суочила с тим проблемима вођена својим лидером и премијером.

          „Јасно је да ту енергију и снагу коју испољава СНС најјасније и најбоље персонификује Александар Вучић”, рекао је Мировић, додајући да се странка одговорно супротставила политичкој деструкцији, а посебно у два правца.

          То су, навео је, борба против корупције и криминала и увођењем реда и закона у земљу, а други сегмент је економски преображај.

          Наводећи да је од 2014. било бројних изазова у тој борби, али да је она дала резултате, Мировић је констатовао да су они видљиви у стабилизовању буџета, јавних финансија, довођењу инвестиција…

Игор Мировић

          Нагласио је да СНС мора веома добро да се спреми за изборе у Војводини без обзира да ли ће политичка конкуренција прихватити дијалог да се избори одрже у децембру или касније.

          „Јасно је да грађани очекују промене и да морамо бити спремни да их издејствујемо, снагом програма, снагом досадашњег деловања странке и и ауторитета нашег председника Вучића”, поручио је Мировић додајући да од чланова не очекује само резултат него бриљантну победу за политички преображај Војводине

          „Нећемо дозволити да само заменимо места са онима који ће веома брзо са тих места отићи, већ ћемо успети да политичким и економских програмом показаћемо резултате користећи ресурсе које Војводина има на располагању”, рекао је Мировић.

Игор Мировић

Игор Мировић

Поручио је члановима да никако и нигде не чине грешке и потезе које је чинила политичка конкуренција због које Србија тражи, а кроз СНС има снажну енергију, свеобухватне промене у свим сферама.

(Танјуг)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *