Вијести, Регион

Војислав Шешељ: Радикали ће изнудити ванредне изборе до краја године

АКО НАРОД ПРОГУТА ВУЧИЋЕВУ УДИЦУ О ПОБОЉШАЊУ СИТУАЦИЈЕ – САМ ЋЕ БИТИ КРИВ

  • Председник СРС на промоцији својих књига у Јагодини: Вучић је поред медија „покуповао„ чак и политичаре са којима је раније био у најтежим сукобима. Једино Чедомира Јовановића и Бориса Тадића, држи на леду, на вечитом чекању, иако се они упиру из петних жила да и њима да неку мрвице

         СРПСКА радикална странка (СРС) мора што пре срушити власт Српске напредне странке (СНС) у Србији и изнудити ванредне изборе на свим нивоима до краја године, рекао је у Јагодини Војислав Шешељ, председник СРС.

         „Турци су Србијом владали 500 година, комунисти 50, `„досовци`„ 12 година, нећемо ваљда чекати да `напредњаци` владају даље од краја ове године. Морамо их што пре срушити са власти. Морамо изнудити ванредне изборе на свим нивоима„, рекао је Шешељ на промоцији својих књига.

         Према речима Шешеља, СНС је дошла на власт јер су грађани гласали да би уклонили Бориса Тадића, а Александар Вучић (садашњи премијер) је обећавао људима да ће боље живети, али је после избора смањио пензије и плате.

         Шешељ је навео и да народу нико неће бити крив ако прогута још једну Вучићеву „удицу„ о побољшању финансијске ситуације и могућем „повратку пензија и плата на износе на којима су биле„, јер је то, како је оценио, прича која би могла заживети само два-три месеца пред изборе.

         Према речима Шешеља, Вучић у Србији контролише све, јер је, поред медија „покуповао„ чак и политичаре са којима је раније био у најтежим сукобима.

         „Једино Чедомира Јовановића и Бориса Тадића, држи на леду, на вечитом чекању, иако се они упиру из петних жила да и њима да неку мрвице„, каже Шешељ.

         Он сматра да су медији под „режимском контролом„ као никада, и наводи да се са промоција његових књига не објављује ни реч, али да су „широм Србије сале на промоцијама пуне„.

Војислав Шешељ: Радикали ће изнудити ванредне изборе до краја године

Војислав Шешељ: Радикали ће изнудити ванредне изборе до краја године

Према речима председника СРС, председник Србије Тоимслав Николић је `„био поштен„, а Вучић „својеглав„ али се, никада не би одметнули од СРС да он (Шешељ) није тако дуго остао у хашком трибуналу.

(Танјуг)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *