Вијести, Регион

Уклети трамвај сеје смрт Сарајевом

Две године за редом баш 30. новембра ГРАС трамвај истог гаражног броја је усмртио две женске особе, јављају сарајевски медији. Због морбидне статистике Сарајлије овај трамвај називају “уклети трамвај 502”.

трамвај502

Прво је 30. новембра 2012. ударио девојку К.В. која је убрзо подлега повредама. Ово се одиграло на подручју општине Нови Град у улици Булевар Меше Селимовића.

Годину дана касније трамвај “502″ власништво истог предузећа ГРАС, усмртио је старију жену. Овај пут несрећа се догодила на раскрсници исте улице. Идентит старије особе није познат, па је полиција затражила помоћ грађана.

Ова трагедија постала је главна прича сарајевске чаршије, па последњих неколико дана, велики број становника коментарише овакав исход.

– Слушала сам музику и одједном се чуло некакво гажење, као да прелазимо преко неког камења. У први мах сам то и помислила док нисам видела возача који устаје. Онда сам помислила, будући да сам седела у првом делу трамваја да сам и ја прешла преко ње. Ружан осећај. Било је грозно, жени су се видела кост из руке, а тело јој је било у катастрофалном стању – испричала је потрешена девојка.

Спекулисало се да је у овом трамвају погинуо и Денис Мрњавац, међутим ГРАС је то демантовао и тиме оповргао гласине о још трећој смрти у возилу “502″.

Извор: Новости

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *