Вијести, Регион

Београд: У знак подршке руском народу и држави у борби против нацизма у Украјини

У знак подршке руском народу и руској држави у борби против нацизма у Украјини, Двери позивају све српске патриоте и антифашисте да се окупимо испред амбасаде Руске Федерације у понедељак 3.марта 2014.године у 17 часова.

Одлука руског председника Владимира Путина да оружјем заштити руски и украјински народ на Криму није „обична“ национална ствар Русије и Украјине, већ наставак општечовеченске борбе против највећег зла 20.века – нацизма.

Украјински покрет „Слобода“ и његов лидер Олег Тјагнибок су настављачи нацистичке политике украјинских националиста из Другог светског рата. Њихова срамна улога у прогањању руског народа – партизанских антифашиста и Јевреја – довољан је разлог да сваки нормалан човек на свету – било на Истоку или на Западу – устане против НАТО пуча у Кијеву.

Двери позивају на ВЕЛИКИ СКУП ПОДРШКЕ РУСИЈИ у борби против нацизма – сутра испред Руске Амбасаде

Двери позивају на ВЕЛИКИ СКУП ПОДРШКЕ РУСИЈИ у борби против нацизма – сутра испред Руске Амбасаде

У великој борби добра и зла у свету, Двери, као и сви српски родољуби, знају своје место. Зато поново позивамо све српске патриоте и антифашисте да, без обзира на политичке и страначке разлике, буду испред руске Амбасаде у Београду, сутра у 17 часова.

Информативна служба Покрета Двери

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *