Вијести, Регион

СТЕФАНОВИЋ: Водимо истрагу поводом измишљене туче Вучићевог сина на сплаву

ПРЕМИЈЕР ПРЕТХОДНО РЕКАО ДА СУ ПОЈЕДИНИ ШЕФОВИ ПОЛИЦИЈЕ ПОКУШАЛИ ДА ГА УЦЕЊУЈУ – НУДЕЋИ МУ ДА ЗАТАШКАЈУ ИНЦИДЕНТ

         ПРЕМИЈЕР Александар Вучић открио је да су поједини шефови полиције покушали да га уцењују, тако што су му понудили да „заташкају” тобожње учешће његовог сина у инциденту на једном београдском сплаву.

         „Појединци су покушали да ми кажу да ће нешто да ми „учине”. Ја сам им одговорио – немојте ништа да ми чините”, рекао је Вучић за РТС.

         Он је нагласио да не наседа на такве трикове, нити се плаши рекета и уцена.

         Он је рекао, у том контексту, да је био запрепашћен када је схватио да је „добар део полиције” био незадовољан што је ухапшен Дарко Шарић.

         Један део тог система, према његовим речима, није био задовољан тим хапшењем, јер су претпостављали да ће Шарић рећи коме је давао новац.

         Према писању београдских медија, поједини полицијски функционери су половином маја премијеру јавили да је његов малолетни син на сплаву „Ривер” наводно претукао голмана Владимира Стојковића и понудили му да то „заташкају”.

         Накнадном истрагом, како су пренели медији, утврђено је да је учешће премијеровог сина у инциденту било – срачунато измишљено.

         Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је, раније данас, да је истрага везана за овај случај у току.

         „Узете су изјаве свих учесника и јасно је да је у читавом поступку било неправилности”, рекао је министар Стефановић Танјугу.

 

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић

„Нећу дозволити да се било ко крије иза полицијске значке и инсистираћу на утврђивању одговорности као и кажњавању свих који су се огрешили о закон и правила службе”, рекао је Стефановић.

(Танјуг)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *