Вијести, Регион

Славица Јовановић објавила да наставља штрајк глађу испред Владе Србије

НОВИНАРКА И КЊИЖЕВНИЦА ОБЈАВИЛА ДА НАСТАВЉА ПРОТЕСТ – ДА НЕ ОДУСТАЈЕ

         НОВИНАРКА Славица Јовановић последњих дана стоји испред зграде Владе Србије. У рукама држи плакат на које пише „Милораде Вељовићу, поднеси оставку!“.

         Обратила се пријатељима, познаницима и јавности поруком из које Факти преносе неколико делова:

         Последњих неколико дана пријатељи, познаници и колеге засипају ме порукама и питањима везаним за штрајк глађу испред зграде Владе Републике Србије у Београду, свим силама ме одвраћајући од штрајка да не бих здравље доводила у опасност и угрозила.

         Штрајкујем глађу због организованог прогона којем сам била изложена од странке Српског Покрета Обнове и њихове мафије, њихових Милогораца и њиховог шпијунског Муслиманског лобија из Тузле и то међународног шпијунског центра западњака, за које из петних жила највише запиње Вук Драшковић, најпознатија жена у црном (а главна брката жена и пљувачица Срба међу тим несрећним мушкарцима заробљеним у мушком телу је рођена Никшикћанка), највероватније одрађујући зелене новчанице, те сам се због организованог прогона ове групе криминалаца из СПО коју финансира нарко-мафија, најчешће у трајању од чак 25 година само због тога што сам православка, Српкиња, Родољуб и Равногорка, те сам и од руске Амбасаде у Београду затражила азил.

         Како не би било недоумице око наведеног штрајка -да ли штрајкујем или не штрајкујем, да ми се није нешто десило и слично – обавештавам јавност и своје пријатеље:

         Нико ме није хапсио, цензурисао, покушао да спречи и слично у вези најављеног штрајка, да сам имала дозволу за штрајк глађу испред Зграде Владе Републике Србије у Београду због прогона који сам доживела од Српског Покрета Обнове и корумпиране „милогорске“  полиције коју треба најурити из Србије, да сам разговарала са шефом обезбеђења зграде Владе, да су љубазни , коректни, да апсолутно испред зграде Владе ни увече 20. 07. 2015 . године нити сутрадан 21. 07. 2015 године нисам приметила никакву цензуру, блокаду или евентуалну претњу, несавесност у вршењу службе или повреду дужности и нико ми није нити забранио штрајк, нити покушао да ми науди са те стране, јер је тај штрајк био одобрен!

         Међутим, пријатељи, сарадници и колеге су ме замолиле да не угрожавам своје здравље, изразили забринутост због моје одлуке о штрајку и молили ме да то не чиним, јер постоје и други начини да кривци одговарају за своја кривична дела .

         Напомињем да сам у рукама имала натпис са поруком Директору Полиције Милораду Вељовићу који је до грла уплетен у криминал са „милогорском полицијском мафијом, кртицама Запада“: „Вељовићу, поднеси оставку“.“

         Такође: обавештавам јавност да сам жива и здрава да нећу одустати и – како рече мој пријатељ Матија Бећковић – „Ћераћемо се још“

         Овај текст завршавам слоганом односно поруком Милораду Вељовићу: Поднеси оставку и сви ће Данини Милогорци и шпијуни Запада и криминалаца отићи с тобом…

Новинарка Славица Јовановић

Новинарка Славица Јовановић

Још једном за оне који су се распитивали: жива сам и здрава и тераћу до Судњег дана све оне криминалце и шпијуне Вука Драшковића који су наудили не само мени него и многобројним часним православним Србима .

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

One comment on “Славица Јовановић објавила да наставља штрајк глађу испред Владе Србије

  1. ПРИЈАТЕЉИ СУ УСПЕЛИ ДА МЕ НА ВРЕМЕ УБЕДЕ ДА НЕ ДОВОДИМ СВОЈЕ ЗДРАВЉЕ У ОПАСНОСТ ЗБОГ БУДАЛА И ХВАЛА ИМ!

    Захваљујем се свима који су ме подржавали , храбрили и били забринути да ми се нешто непредвиђено не деси, али највише мојим пријатељима , сарадницима и колегама ,који су својим саветима ипак успели да ме на време убеде да не угрожавам своје здравље због будала . Захваљујем се Миши Вацићу , Дејану Лучићу , Душану Нонковићу уреднику Гласа Дијаспоре , Радовану Б. Милићу уреднику Трагова , Душану Рмушу , Драгану Косановићу , Далибору Дрекићу , Драгану Станојевићу , Марјану Манићу Председнику Равногорског Покрета Београдски регион и свим другим мојим драгим Србима који су од почетка уз мене и који су успели да утичу на мене да правду потражим на други начин без довођења свог здравља у питање .

    Захваљујем се и онима који су ми изашли у сусрет у вези најављеног штрајка и онима из Управе Полиције града Београда за јавни ред и мир господину Пјановићу што је имао стрпљења итд .

    Славица Јовановић новинар и књижевник

    http://www.mojenovosti.com/index.php?option=btg_novosti&idnovost=111492&-Danas–20.-07.-2015-.-godine-ispred-zgrade-Vlade-Republike-Srbije-u-Beogradu-strajk-gladju-Slavice-Jovanovic-novinarke-i-knjizevnice-zbog-progona-koji-je-dozivela-od-clanova-Srbskog-Pokreta-Obnove-u-trajanju-od-25-godina-u-17-h-

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *