Вијести, Регион

Шешељ: Верујемо у Србију и Русију, оборићемо овај издајнички режим

РАДИКАЛИ – ПОСЛЕ ОД 12 ГОДИНА – ПРОСЛАВИЛИ СТРАНАЧКУ СЛАВУ
СА СВОЈИМ ПРЕДСЕДНИКОМ

  • Ударало је на нас са свих страна, али Српска радикална странка је опстала. Тешко смо рањени, нисмо подлегли, а сад се нагло опорављамо, усправљамо и спремамо се да понудимо српском народу да ми кормило наше отаџбине узмемо у своје руке

        СРПСКА радикална странка је своју крсну славу Света Три Јерарха прославила данас, у присуству свог председника, проф. др Војислава Шешеља, који се после скоро дванаест година бескомпромисне борбе победнички вратио у Србију.

        После ломљења славског колача, домаћин славе др Шешељ обратио се члановима странке и многобројним пријатељима:

        „Ми и данас на својој крсној слави изражавамо оно за чим смо ишли ових 25 година политичке борбе. Изражавамо пре свега љубав – љубав према Богу, љубав према човеку, љубав према ближњем свом, љубав према отаџбини, љубав према Русији, љубав према својој српској нацији. Изражавамо веру, пре свега веру у Бога, веру у нашу отаџбину Србију, веру у Русију, веру у српско национално јединство и снагу да се изађе из садашње економске кризе и социјалне беде, да се Србија поново усправи, да буде јака и моћна и да ослободимо све српске земље. Изражавамо наду да ће нам Бог помоћи у нашим намерама. Изражавамо наду да ћемо имати довољно снаге да остваримо те своје програмске циљеве. Снаге смо до сада имали.

        Кроз многе недаће смо пролазили. Ударало је на нас са свих страна, али Српска радикална странка је опстала. Тешко смо рањени, нисмо подлегли, а сад се нагло опорављамо, усправљамо и спремамо се да понудимо српском народу да ми кормило наше отаџбине узмемо у своје руке.“

Радикали - после од 12 година - прославили страначку славу са својим председником

Радикали – после од 12 година – прославили страначку славу са својим председником

„Надам се да ће у најскорије време бити створени услови да се обори овај издајнички прозападни режим, да Србија дође себи, да власт у Србији буде у рукама искрених српских патриота, а Српска радикална странка је увек предњачила у искреном патриотизму, национализму и русофилству. Живели, живела Велика Србија“.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *