Вијести, Регион

Покрајински одбор ДСС КиМ: Вучић се пренемаже и кука јер је оно што је обећао Западу стигло на наплату

ШИПТАРИ НАПАДАЈУ СРБЕ ВЕКОВИМА, А НОВО ЈЕ САМО ТО ШТО ДОСТА СРБА СТРАДА ОД ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА

  • Пре три године ондашњем посланику Скупштине Србије Марку Јакшићу запаљено возило и да је он не либећи се на састанку пред више од 300 људи на којем је присутан био и Александар Вучић њега оптужио да стоји иза тог инцидента
  • После постављања споменика светом Кнезу Лазару у Косовској Митровици, када су грађани скандирали „Вучићу педеру“ телохранитељи Марка Ђурића и паравојне формације Александра Вучића претукли су Недељка Касаловића који је због тешких повреда хоспитализован у болници у Косовској Митровици   
  • И садашњи посланик Демократске странке Србије у Скупштини Србије, господин Славиша Ристић, жртва је Вучићевог режима. На његову кућу је бачена бомба, а онда и испаљени рафали, и сва је срећа да нико није страдао јер се у просторији на коју је пуцано налазила многобројна посланикова фамилија

        ПОСЛЕДЊИ напади на Србе, од којих је најзначајнији онај у селу Бинач, општина Косовска Витина, од стране албанских сепаратиста и терориста је нажалост нешто што траје годинама па чак и вековима све са циљем да се протерају Срби из Старе Србије да би се створила тзв. Велика Албанија.

        И то није ништа ново. Али је ново да велики број Срба страда од стране режима Александра Вучића чији је циљ да Срби прихвате издајнички модел понашања актуелног режима из Београда.

        Сетимо се да је пре три године ондашњем посланику Скупштине Србије Марку Јакшићу запаљено возило и да је он не либећи се на састанку пред више од 300 људи на којем је присутан био и Александар Вучић њега оптужио да стоји иза тог инцидента.

        Онда је претучен Филип Манојловић од стране телохранитеља Марка Ђурића, где је Покрајински одбор пре више од две године тражио да се извршиоци казне али нажалост без одговора. Једини грех претученог младића био је то што је режим назвао издајничким.

        Пре неколико месеци, опет у организацији режима Александра Вучића, претучен је Небојша Ђорђевић јер је на свом фејсбуку написао да је председник Владе Србије издајник.

        После постављања споменика светом Кнезу Лазару у Косовској Митровици, када су грађани скандирали „Вучићу педеру“ телохранитељи Марка Ђурића и паравојне формације Александра Вучића претукли су Недељка Касаловића који је због тешких повреда хоспитализован у болници у Косовској Митровици.

        И садашњи посланик Демократске странке Србије у Скупштини Србије, господин Славиша Ристић, жртва је Вучићевог режима. На његову кућу је бачена бомба, а онда и испаљени рафали, и сва је срећа да нико није страдао јер се у просторији на коју је пуцано налазила многобројна посланикова фамилија.

        Списак Срба жртава актуелног режима је обиман и сигурно је да ће време да открије истину и да ће налогодавци и извршиоци бити приведени правди.

        Овакво насиље не чуди, ако се само сетимо да је Александар Вучић пре непуне три године тражио од NATO пакта 45 минута да уђе са својим безбедносним снагама и да казни непослушне Србе који нису хтели да изађу на локалне сепаратистичке изборе у организацији Приштине. Сетимо се и тога да је мандатар за састављање нове Владе без имало двоумљења за убиство српских младића у кафићу Панда у Пећи `98. године оптужио државну безбедност Србије чиме се осликава морална беда данашње власти у Србији.

        Покрајински одбор Демократске странке Србије даје пуну подршку Патриотској коалицији Двери-ДСС да Скупштина Србије формира Анкетни одбор који би испитао евидентну крађу протеклих избора која је најочигледнија била на Косову и Метохији. Таква изборна крађа имала је апсолутну дозволу Запада који је, без обзира на све нерегуларности, изборе у Србији прогласио демократским. Заузврат, Александар Вучић мора да испуни све налоге Запада – од предаје Косова и Метохије, увођења санкција Русији, до уласка у NATO пакт.

Покрајински одбор ДСС КиМ: Вучић се пренемаже и кука јер је оно што је обећао Западу стигло на наплату

Покрајински одбор ДСС КиМ: Вучић се пренемаже и кука јер је оно што је обећао Западу стигло на наплату

Садашње цвиљење, запомагање, пренемагање, кукање Александра Вучића само показује да су захтеви Запада стигли на наплату. И лаж је председника Српске напредне странке, да има персоналне сметње од стране Запада за формирање Владе, него је главни проблем у преузетим обавезама које Александар Вучић мора да испуни.

Ко са ђаволом тикве сади, о главу му се разбијају.

Председник покрајинског одбора
Демократске странке Србије
др Ненад Којић

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *