Регион

ПО ДСС КиМ: Вучић је прво разбио радикале, па ДС и на крају ДСС

СВИ БИВШИ КАДРОВИ ДСС ДО ЈУЧЕ СУ НАПАДАЛИ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ,
А САДА ГА ХВАЛЕ

 
  • Прича о некадашњим функционерима ДСС завршава се са Петром Петковићем, некадашњим портпаролом и послаником Демократске станке Србије, који додуше није на посланичкој листи Српске напредне станке али је јако активан у кампањи СНС-а по Косову и Метохији као новоустоличени заменик директора Канцеларије за КиМ. И он, као и остали, предњачи у похвалама Бриселском споразуму величајући историјску и политичку улогу Александра Вучића. Помало се крије од чланова ДСС, имајући у виду шта је раније говорио о Бриселском споразуму и са колико жестине је нападао Вучића, па се боји подсмеха чланова ДСС

        ПОСМАТРАЈУЋИ посланичку листу Српске напредне странке за парламентарне изборе, неко ко скоро није био у Србији помислиће да је то посланичка листа Демократске странке Србије, имајући у виду ко се све на њој налази.

        Међу првима је Андреја Младеновић, некадашњи председник градског и извршног одбора Демократске странке Србије, који је дуго времена био и портпарол исте странке. Затим следе Ненад Поповић, потпредседник Демократске странке Србије и дугогодишњи народни посланик, па онда Јован Палалић, посланик и председник извршног одбора Демократске странке Србије, да би се списак употпунио са Драганом Шормазом и Радетом Обрадовићем некада високим функционерима Демократске странке Србије.

        Сви они су осванули на посланичкој листи Српске напредне странке тако што је Александар Вучић на један прљав, подмукао, политички некоректан начин покушао да уништи Демократску странку Србије. Начин којим је привукао ове некадашње функционере Демократске странке Србије јесу пре свега привилегије, нарочито новац, а најмање идеологија пошто је Српска напредна странка и нема. Сви ови некадашњи кадрови ДСС-а су до јуче нападали Бриселски споразум као највећу издају у историји српског народа, да би га данас хвалили.

        Свима њима је својствено да током садашње предизборне кампање нападају некадашњу странку по систему „потурица је гори од Турчина“. На митингу Српске напредне странке у Зубином Потоку један од говорника био је и Ненад Поповић који је толико хвалио Александра Вучића и Бриселски споразум да му се овај подругљиво смејао.

        У маниру разбијања политичких опонената и странака Александар Вучић је кренуо од Српске радикалне станке преко Демократске странке да би завршио са Демократском станком Србије бојећи се критике ДСС-а у Скупштини Србије, имајући у виду да је он једини човек у српској историји који је издао Косово и Метохију.

        Прича о некадашњим функционерима Демократске станке Србије завршава се са Петром Петковићем, некадашњим портпаролом и послаником Демократске станке Србије, који додуше није на посланичкој листи Српске напредне станке али је јако активан у кампањи СНС-а по Косову и Метохији као новоустоличени заменик директора Канцеларије за КиМ. И он, као и остали некадашњи функционери Демократске странке Србије, предњачи у похвалама Бриселском споразуму величајући историјску и политичку улогу Александра Вучића. Помало се крије од чланова Демократске странке Србије које среће током кампање, имајући у виду шта је раније говорио о Бриселском споразуму и са колико жестине је нападао Александра Вучића, па се боји подсмеха чланова Демократске странке Србије.

        За оне који не знају: Петар Петковић је завршио политичке науке као и теолошки факултет и био стално запослен у Институту друштвених наука. Сваке недеље је иначе редовно облачио свештеничку одору вршећи службу у Руској цркви са оцем Виталијем Тарасјевим.

ПО ДСС КиМ: Вучић је прво разбио радикале, па ДС и на крају ДСС

ПО ДСС КиМ: Вучић је прво разбио радикале, па ДС и на крају ДСС

Како се понаша и колико му је стало до правде и истине изгледа да се у цркви приклања ђаволу а не Богу.

Како радили, тако нам Бог помогао.

Председник покрајинског одбора
Демократске странке Србије
др Ненад Којић

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара