Вијести, Регион

Патриотски блок КиМ: Вучић само испуњава захтеве Приштине и Брисела

ОСУДА ПРЕДАЈЕ ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ СЕПАРАТИСТИЧКОЈ ВЛАСТИ У ПРИШТИНИ

  • Док Александар Вучић укида српске институције на Косову и Метохији, Томислав Николић још пише платформу о КиМ. Претпостављамо да ће бити готова онда кад Србија у потпуности нестане са Косова и Метохије

        ЈАВНОСТ у Србији је јуче сазнала да је Београд једну од последњих институција српске државе Цивилну заштиту предао сепаратистичкој власти у Приштини.

        Поставља се питање: на основу какве и које политичке платформе Београд гаси институције српске државе на Косову и Метохији тајновито, дискретно боље рећи у мраку да би се национална издаја што боље прикрила.

        Да би опрао своју радикалну политичку биографију председник Владе Србије Александар Вучић не води никакве преговоре са Приштином и Бриселом већ само испуњава њихове захтеве. А захтеви су, за почетак, стварање независног Косова а касније и Велике Албаније о чему сведоче и последњи уговори Приштине и Тиране.

        Велика је лаж, превара и обмана када Александар Вучић каже да је разговарао са председником Владе привремених институција Косова и Метохије Назми Мустафом имајући у виду да то нису привремене институције него гола сепаратистичка творевина, амерички пројекат који је признало више од стотину држава.

        Председник Владе Србије потцењује памет сопственог народа сматрајући да може да му прода кило за три фртаља, односно да га бесконачно заводи за Голеш планину.

        Председник Владе још каже да то ради у интересу Срба на Косову и Метохији што је још једна подвала јер ваљда је у интересу Срба боље да раде у институцијама српске него шиптарске државе.

        Последње блокаде и демонстрације припадника министарства унутрашњих послова Србије који су остали на улици због Бриселских преговора јасно говоре да се не ради о бољем животу, него о егзодусу Срба – овог пута у режији српске Владе.

        Медији у Приштини још пишу да су министри Дачић и Гашић у Бриселу дали пристанак за формирање војске Косова а да српска цивилна заштита треба да буде део тих војних формација.

Косовска Митровица

Косовска Митровица

Нажалост, док Александар Вучић укида српске институције на Косову и Метохији, Томислав Николић још пише платформу о Косово и Метохији. Претпостављамо да ће она бити готова онда кад Србија у потпуности нестане са Косова и Метохије.

Покрајински одбор ДСС-а
председник др Ненад Којић
Српске Двери
Горан Миленковић
Друштво српско-словенске солидарности
„Григорије Степанович Шчербина”- К.М.
председник Момир Касаловић
Покрет грађана КиМ
„Стара Србија” – Грачаница
председник Златибор Ђорђевић
У Косовској Митровици
27. 03. 2015. године

(саопштење Патриотског блока Косова и Метохије)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *