Вијести, Регион

ОТВОРЕНО – СРПСКИМ ХЕРОЈИМА !

Вама, који сада стрепите, више за брата, него за себе.

Вама, којима реч Русија, није само именица, већ жива рана човечанства.

Вама, са којима ће се Србија поносити једнога дана, као и они који би вас сад пљували.?!

Вама, који враћате истом мјером нашој браћи Русима, главом, срцем, душом, па и животом, као што су то они, Руси, за нас Србе, више пута кроз историју чинили.

Вама, са којима сам хтео бити у истом строју, али ме ради мојих година (63), замолише, да останем код куће, и да се из ње, куће, борим речју и истином, за вас, и, њих, браћу нашу Руску.

Вама, који сте ми, ево, јавно признајем, браћа, по Роду Српском, као и по души, муци, правди, истинољубивости, страдању и срцу, које куца како за Србију, Републику Српску, тако куца и за Русију и сав Руски Род.

Вама, који знате шта је чинити у злим временима, а поготово кад вам је брат у невољи.

Вама, који сте чистији, поштенији и невинији од свих белосветских – криминалних политичара и њихових убица-плаћеника, који су реч и цев оружја, уперили у браћу Русе и мајчицу Русију.

Вама, који сте безимени борци, јер вам је довољно да вас браћа Руси, Србима зову!

Вама, којима морам да искажем сво поштовање, као и да јавно кажем, да сам уз вас и браћу Русе, свих ових дана, од када сте се нашли на бојном пољу. И то нисам уз вас, браћо моја, само срцем, већ и душом и молитвом, са којом се обраћам и молим драгоме Богу, за вас и за браћу Русе, уз жељу, да победите повампирене Кијевске фашисте, као и њихове сулуде и злочиначке менторе, из Америке и ЕУ.
Те да се сви живи и здрави повратите својим кућама-домовима, породицама и својој мајчици Србији, која засигурно зна, да сте њена најхрабрија и најчаснија деца. А коју ја, ево, на овај начин истичем, како би спречио издајничку банду, да вас пљује. За шта ћу, верујем, добити и безбројну подршку, оних часних и поштених Срба. А који су свесни ваше жртве, али исто тако и великог дела, којег сада чините, а остављате га Србству за будућност и нова поколења,
да се са њим, једнога дана, диче и поносе.

Срце словенско - душа православна. Један народ, једна вјера.

Срце словенско – душа православна. Један народ, једна вјера.

Па живели ви мени, браћо моја и нека вас драги Бог чува, Хероји ововремени!

С поштовањем,
Српски песник за децу и одрасле,
професор, Милосав Миле Кнежевић.

Извор:Милосав Миле Кнежевић.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *