Вијести, Регион

Обрадовић: За Двери је нормално да дете има тату и маму, а код СНС може да има и – тату и тату

НА КРАЈУ ЋЕ ДОЋИ И УКИДАЊЕ ПРАВА НА КРИТИКУ ПРАВА КОЈА БУДЕ ДОБИЛА ЛГБТ-ЗАЈЕДНИЦА

  • Јасно је да је Вучићева Влада гаy фриендљ Влада, а не про-породична Влада, и то се посебно види ових дана када се сви државни органи такмиче у подршци јавном ЛГБТ окупљању, грубо кршећи Устав
  • Али, да ли нам то СНС уводи квоте па убудуће неће бити Владе Србије без толико и толико хомосексуалаца у њеном саставу? Да ли ће СНС да уведе квоте и за вртиће и школе, полицију и војску?

        ЛГБТ тема је наметнута тема која нема утемељење у реалности. Оно на шта Двери упозоравају годинама сада се, корак по корак, дешава пред нашим очима.

        Јавна окупљања ЛГБТ популације нису сама по себи циљ. Циљ је постепени улазак у све поре друштва и институције система: у уџбенике, социјалне установе, у МУП, војску, медије, да би следећи корак био промена законодавства, која би омогућила склапање истополних бракова и усвајања деце, а онда на крају и укидање слободе говора и изражавања када је у питању критика права које ужива ЛГБТ заједница у друштву.

        За ову нашу тврдњу, бројни су примери широм света у свим земљама у којима су измењени закони у корист позитивне дискриминације ЛГБТ популације, а која се косе са основним људским правима свих грађана загарантованих Универзалном декларацијом УН о људским правима, код нас Уставом Републике Србије и многим другим правно обавезујућим документима широм света.

        Нико из Двери није коментарисао сексуално опредељење било ког човека, па ни министара у Влади Републике Србије. Ми не улазимо ни у чију приватност нити ћемо то икада радити. Ми се – управо супротно – залажемо за чување и одбрану приватности од насртаја споља и покушаја тоталитарног надзора од стране савремених информационих технологија и државе.

        Нико не би ни знао да је Ана Брнабић хомосексуалног опредељења да то на сва звона није рекламирао нико други већ лично Александар Вучић приликом представљања будућих чланова свог кабинета. Друго је питање да ли је Ана Брнабић предложена за министра зато што је лезбејка и само зато да би светски медији јавили да је то први такав случај у „конзервативној балканској земљиˮ.

        Што би рекла једна италијанска политичарка: „Честитке Вучићу за нову Владу у Србији; први пут геј министар, снажна порука за свеˮ.

        Да ли нам то СНС уводи квоте па убудуће неће бити Владе Србије без толико и толико хомосексуалаца у њеном саставу? Да ли ће СНС да уведе квоте и за вртиће и школе, полицију и војску?

        Јасно је да је Вучићева Влада ЛБГТ-пријатељска Влада, а не про-породична Влада, и то се посебно види ових дана када се сви државни органи такмиче у подршци јавном ЛГБТ окупљању, грубо кршећи Устав. У томе је посебно одмакао скупштински Одбор за људска и мањинска права и равноправност полова и Одбор за европске интеграције, који су се претворили у главне промотере идеологије хомосексуализма у Србији.

        Да се разумемо: нико не би причао о сексуалној оријентацији нове министарке да се Вучић тиме није похвалио, као да је то за похвалу у земљи у којој 40.000 људи више умре него што се роди на годишњем нивоу.

        Власт би требало да се истиче са Министарством за породицу и борбом против беле куге, а не хомосексуализмом као неком вредношћу за 21. век. За СНС је нормално да дете има тату и тату. За Двери је једино нормално да дете има тату и маму. И то је разлика између Двери и СНС.

Обрадовић: За Двери је нормално да дете има тату и маму, а код СНС може да има и - тату и тату

Обрадовић: За Двери је нормално да дете има тату и маму, а код СНС може да има и – тату и тату

Да бисмо указали каква би требала да буде пропородична политика Владе Србије, у суботу, 17. септембра 2016. од 10 до 14.30 у згради Народне скупштине Републике Србије (Краља Милана 14), одржаћемо Регионалну конференцију Светског конгреса породица у организацији Српског покрета Двери. Поред предавача из Србије, учешће су потврдили предавачи из САД, Русије, Италије, Француске и Грузије.

Закључке конференције у виду „Београдске декларације 2016.“ делегати СКП, уз пратњу породичних људи и уз дефиле дечије механизације, предаће Влади Републике Србије. Дефиле родитеља и деце са дечијом механизацијом: колицима, ролерима, скејтовима, тротинетима и спортским реквизитима почиње испред споменика Цару Николају Другом у улици Краља Милана у 14.30.

Дођите да покажемо право лице породичне Србије!

(Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *