Вијести, Мишљења, Регион

O САМООПРЕДЕЉЕЊУ- ОТВОРЕНО И БЕЗ МАСКЕ

Украјинским фашистима и њиховим менторима Америци, Њемачкој, НАТО-у и осталим чланицама ЕУ, никако да сване у глави. А требало би, прво да им се мисли разбистре, па да себи а и својим савезницима признају да се америчка крвава демократија, враћа кући. У кухињу где је и осмишљена, а на Србији (СРЈ), по први пута и примењена. А потом и потврђена од Међународног Суда Правде са седиштем у Хагу. Да је право на самоопредељење и отцепљење Косова и Метохије, од матичне државе Србије, легалан чин. И да се тим чином: референдумом на самоопредељење албанске националне мањине, не крши ни један члан међународног права, и да се тим чином (отцепљењем од Србије) не угрожава, а нити ремети међународни светски поредак. Јер је то: самоопредељење-отцељење, од државе Србије (СРЈ), РЕФЕРЕНДУМОМ, само изражена воља становништа (албанске националне мањине, која је живела у Србији, у два региона: Косову и Метохији), које више не жели да живи у саставу државе Србије. Која се (воља), мора поштовати и уважити, а на основу ње (воље), исто се тако може самопрогласити у државу.

Положај Крима

Положај Крима

И то је све подржано и урађено (признање државе Косова иако никада у својој историји то није била), уз припомоћ Америке, НАТО-а, Њемачке и вечине чланица ЕУ. И сада, када су украјински фашисти на МАЈДАНУ, пуцали и убили Украјину, и њен УСТАВ и сво законодавство (пуч и државни крвави удар), као и њен интегритет, а и међународно признате границе, они (фашистичке банде), би, да се нешто питају, они (фашистичке банде), би, да нешто признају или не признају, и они (фашистичке банде заједно са својим менторима) би, да се позивају на међународно право. Да није истина, било би смешно и трагикомично.

Али сва је срећа по руски народ, али и цели правдољубиви свет, као и за нас Србе, управо у томе, да Руска федерација, има такво родољубиво, непоткупљво, одлучно, несаломиво и зналачко руководство, на челу са Председник Путином. Који су се постарали, да их (Руску Федерацију), у свим међународним споровима, заступају али и опслужују у правничкој сфери, врсни стручњаци и тумачи домаћег законодавства, али исто тако и међународног права. Те им из тих разлога, не требају никакви западни, лажни тумачи, међународног права. А поготово не, о Кримском референдуму и града Севастопоља. На којем су (16.3.2014.године), се становници и грађани, поменутог полуострва и града, својом слободном вољом, изјашњавали са киме ће и у каквој држави живети. Што је за сваку подршку. Јер су се том приликом изјашњавања, на референдуму, стриктно држали, свих норми међународног права. А све су то становници и грађани, урадили без икакве присиле. Е, баш из тих разлога, ја сам их отворено и јавно подржао, а овом приликом им желим и честитати, на излазности, храбрости, култури и достојанству, и начину, на који су то све извели, и то без и једног инцидента, што је за сваку похвалу, као и њихова целокупна припрема, али и сам чин одржавања референдума. На којем су се определили и изабрали повратак (неправедно дуго чекан), у загрљај Мајчице Русије. На чему им моја маленкост искрено честита. А убеђен сам и сав остали, правдољубиви свет.

С поштовањем,
српски песник за децу и одрасле,
Милосав Миле Кнежевић, раб Божији.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *