Вијести, Мишљења, Регион

О БЕСУ- ОТВОРЕНО И БЕЗ МАСКЕ

Разумем бес и тугу, али не прихватам предају, јер прави родољуб не зна шта је предаја, не прихватам пљување и зле речи, које се бацају на наш Српски Род, а поготово не на нашу сабраћу, њих, око педесет посто, који нису изашли на изборе у Србији.

А зашто не прихватам, па зато, јер не знамо разлоге њиховог не изласка, и зато не прихватам злурадост и самоунижење, јер то раде кукавице и слабићи, али прихватам критику и самокритику, анализу учињенога и одговорност појединца, али и свакога другога из блока родољуба. Ваш домет (родољубаца), је био онолики колики је био, и по мојој оцени, веома коректно, чак и професионално сте урадили и радите ово што радите.

Избори су завршени, резултат је такав какав је, е, зато сада одговорни-вође, треба да седну, анализирају све, открију грешке, и на посао, а посао је одбрана Отаџбине и Српског Рода. А не доказивање ко је већи родољуб, јер родољуби морају имати само један строј, а то је строј РОДОЉУБЉА, који ће слогом, озбиљношћу, одговорношћу, памећу и знањем (моралност се подразумева), поразити непријатеља и домаће издајнике и то уз припомоћ сабраће Руса. Све друго, од овог тренутка, за мене је издаја. Или жал за неком позицијом, ситном привилегијом или новчаном надокнадом, и то баш од ових, које сви родољубиви покрети, називају издајницима. По мени, и боље је што нећете бити у скупштинским клупама. Јер Отаџбина се не брани, једино и само у републичкој скупштини. Не, она се брани и широм Србије, широм Косова и Метохије и широм Републике Српске. Е ради тога браћо, преспавајте, охладите се, и избаците бес и тугу из душе, те наставите да радите ово што сте започели, разбуђивање и окупљање Српског Рода, под једну заставу, заставу Отаџбине, заставу Српства. И зато, нека свако нађе своје место и добије задатак да ради оно, што најбоље зна, и то без икакве арогантности и сујете. Да, баш тако, на терен и међу народ, тумачите, окупљајте и будите Српски Род, јер избори, да ли редовни или ванредни, могу се и сутра десити. а за које народ и родољуби, сто – посто морају бити спремни А недао Бог, можда ће се и на улицу морати изаћи, да се на тај наћин заустави издаја Отаџбине и целога Српскога Рода. А ако нисте спремни и за ту варијанту и све друге варијанте и могућности, маните се онда овога посла, јер одбрана Отаџбине и Рода Српског, није посао, већ задатак сваког Родољуба, на сваком месту и у свако време.

Учили нас, мучили нас,
Да будемо све,
Само синци српске мајке,
Само Срби НЕ.

Ал’ дружећи се с вуком, лисом,
Лав је ост’о Лав,
Још нас има што кличемо,
Ја сам Србин сав!

Јован Јовановић Змај

Премијерно - потпис Јована Јовановића Змаја

Премијерно – потпис Јована Јовановића Змаја

Сваки појединац је пролазан, али се ипак памти свако велико и добро дело, од неког појединца, или његово недело. А држава, ако је народ зна чувати, трајаће, а ако не зна, изгубиће је. А када се држава изгуби ( погледати у Курде), изгубиће се све, и име, и све оно што је један народ имао.

Косово је Србија!

Косово је Србија!

Е баш из тих разлога, родољуби морају устати, окупити се, и кренути у одбрану, онога, што нам је највредније, а то је ОТАЏБИНА, слободна и праведна, коју ће сваки Србин волети, али и други, који ће у њој, са нама Србима хтети и желети живети. И да завршим, није ми била намера да попујем, већ да реално, али јавно размишљам и зрно мира, толеранције, заједништва, уважавања, разума и слоге, међу родољубе засадим.

С поштовањем,
српски песник за децу и одрасле,
Милосав Миле Кнежевић, раб Божији.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *