Вијести, Регион

Нарко дилери туже удружење Свети Сава због нарушавања угледа

sv.sava

Лазаревац – Чланови удружења Свети Сава који су на својој Фејсбук страници објавили имена и фотографије људи за које тврде да су нарко-дилери у Лазаревцу, су пред тужбом.

Наиме, особе чија су имена објављена на списку, туже чланове овог неформалног удружења за нарушавање њихове части и угледа.

Лазаревац у неизвесности. Тензије и даље расту после објавјливања списка људи за које се тврди да су дилери дроге, али и њихових претњи. реакција полиције се, међутим, и даље чека.

Лазаревчани кажу да дане проводе у неизвесности, али не крију своје огорчење. Лазаревчани су нам рекли да очекују да држава нешто уради.

У удружењу Свети Сава још нису добили никакво обавештење ни од МУП-а ни од суда о тужбама, али потврђују да су о томе обавештени неформално.

У њима се наводно спомиње и наношење душевног бола због којег су подносиоци тужби имали ноћне море као и здравствене и породичне проблеме.

Чланови удружења, којима је од априла готово свакодневно прећено смрћу, кажу и да су овакве тврдње благо речено трагикомичне и да их неће одвратити од борбе, без обзира што подршку из МУП-а имају само у појединцима.

Удружење напомиње да имају одличну правну подршку, да спремају нове и опширније листе, као и да сарађују са другим општинама како бисе , како кажу, нарко-дилерима у целој Србији стало на пут. Чека се још само појачана сарадња са полицијом.

Из Полицијске управе у Лазаревцу за сада није стигло званично обавештење о овом проблему, а Лазаревчани се слажу да је крајње време да се у њиховом граду коначно отвори сектор за борбу против наркотика јер је, како кажу, апсурдно да људи који су од раније познати полицији подносе било какве тужбе за нарушавање угледа.

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *