Вијести, Регион

Митровић одао последњу пошту љубавници у новосадском Дневнику

Београд – Једна од главних вести током јучерашњег дана била је смрт девојке у београдском хотелу „Хајат“. Несрећна девојка је пронађена са иглом у подлактици и према наводима лекара преминула је од прекомерне дозе лошег хероина, ипак прави узрок смрти знаће се након обдукције.

Сем спекулација да се бавила најстаријим занатом, или како то овдашњи медији дижу на виши ниво „елитном проституцијом“, убрзо је јавност обавештена још једним занимљивим податком.

Наиме, према писању Телепромптера и Таблоида, Ивана Бакић Бодрожић већ дуже време била је у ванбрачној вези са једним од најконтраверзнијих слуга овог режима, Жељком Митровићем.

Један од података који томе ид у прилог јесте и данашње издање „Новосадског Дневника“ где је Митровић својој љубавници посветио читаву страницу у рубрици читуље.

Читуља из Дневника - Ивани Бакић Бодрожић

Читуља из Дневника – Ивани Бакић Бодрожић

Иако је „Пинк“ компанија потврдила писање „Наших новина“ где признају да је Пинк закупио собу у којој је преминула Бодрожићева, наводећи да је у питању колегиница, кратка опроштајна реченица која је наводно потписана са Жељко Митровић говори у прилог тврдњама Телепромптера и Таблоида, као између осталог и слике са Иваниног профила.

Истина о смрти несрећне девојке тешко да ће доћи до јавности, с обзиром да истрага још није ни почела а полиција је кривца пустила на слободу наводећи да чак иако је неко био у соби са Иваном он никако не може одговарати за њену смрт.

Подсећамо да је Александар Митровић, син Жељка Митровића прошле године бахатом вожњом усмртио Александру Бојанић и да је заслугама свога оца који је наједном постао један од најватренијих обожаваоца садашњег режима избегао да одговара за несрећу.

Све у свему, изгледа да су се моћници у Србији до те мере осилили да више ни за јавна убиства не мисле да морају да одговарају.

Извор: В. В. / Васељенска ТВ

Incoming search terms:

  • ivana bakic bodrozic
  • Ivana bodrozic
  • ivana bakic bodrozic zeljko mitrovic
  • ivana bodrozic bakic
  • ivana bodrožić željko mitrović

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *