Регион

Мирковић Вучићу: Знам да си решио да се обрачунаш са мном, да имаш и приватну полицију

„ВЕРОВАТНО БИХ БИО ДОБАР САРАДНИК ПРОТИВ ТЕБЕ, АЛИ НЕЋУ – НЕ СЕКИРАЈ СЕ!”

  • „Знам да овим рескирам све, и будућност своје деце и животе чланова породице, о мом и да не говорим. Али сам решио да нећу више да будем у тој твојој игри. Знаш и ти одлично да је све ово што кажем тачно и да ниједан полиграф на свету неће моћи да докаже супротно”

         ПОСЛАНИК Саша Мирковић, који је недавно напустио посланички клуб Српске напредне странке, оптужио је вечерас премијера и лидера напредњака Александра Вучића за претње и уцене упућене Мирковићу, његовој породици и сарадницима.

         У отвореном писму објављеном на сајту Моја ТВ, Мирковић је казао да је оптужбе на рачун Вучића хтео да изнесе и у Скупштини Србије, али да би му тамо била одузета реч чим би почео да прича о премијеру.

         „Престани више са застрашивањима и претњама. Знам како функционишеш, јер те дуго познајем. Знам колико волиш да се светиш људима који помисле да ти се супротставе у странци, а камоли људима који су ван странке. Знам све о људима којима си окружен. Знам како користиш све могуће ресурсе државе да би на неког извршио притисак, осветио му се или под изговором „борба против корупције” покушао да га ухапсиш”, навео је Мирковић.

         Према његовим речима, Вучић је функционерима СНС рекао да јавно не коментаришу његов одлазак из посланичког клуба, само да би га криминализовао и нападао преко својих полицајаца и новинара.

         „Покушао сам џентлменски да изађем из СНС-а, али ми ти то просто не дозвољаваш светећи се, и приватно и политички”, навео је Мирковић.

         Он је Вучића оптужио и да је послао батинаше у Зајечар да “убеђују одборнике шта је држава, а шта Саша Мирковић”.

         „Знам да си решио да се обрачунаш са мном. Знам да имаш и приватну војску, и приватну полицију, и приватно тужилаштво, и приватне судове, али сви они функционишу по принципу тајне организације завештане ћутањем. Знам и да волиш да гледаш “Кума”. Знам и још много тога, да бих вероватно био добар сарадник против тебе, али нећу, не секирај се”, рекао је Мирковић.

         „Знам да овим рескирам све, и будућност своје деце и животе чланова породице, о мом и да не говорим. Али сам решио да нећу више да будем у тој твојој игри. Знаш и ти одлично да је све ово што кажем тачно и да ниједан полиграф на свету неће моћи да докаже супротно”, рекао је Саша Мирковић.

Посланик Саша Мирковић

Посланик Саша Мирковић

Он је недавно напустио посланички клуб након чега је оптужио СНС да врши притисак на одборнике у Зајечару како би га сменили са места председника Скупштине града. Гласање о смени Мирковића било је заказано за данас, али је он раније поднео оставку уз тврдње да то чини како би престали притисци и претње одборницима који су му остали лојални.

Мирковић је формирао покрет Јака Србија.

(Бета)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара