Вијести, Регион

Михајловић се није извинила Николићу нити кориговала оно што је о њему говорила

ЗАТО ЈЕ НАГЛАСИЛА ДА ВУЧИЋ ИМА У ЊУ ПОВЕРЕЊЕ, А И ОНА У ЊЕГА

  • Као доказ да она и њено министарство раде добро и у интересу „грађана Србије“ навела и то што су за директора Железница предложили Здравка Јокића, па тај свој предлог – одмах повукли!
  • ФАКТИ: Сви су изгледи да је Александар Вучић свом „политичком оцу“ оставио да одради до краја председнички мандат без наде на нови. „Поверење“ које он има у Зорану Михајловић, као и она у њега, порука је Николићу: буди добар, не буни се, не излази из „кавеза“ који ти је намењен јер „Зорана и таблоиди“ могу бити опет активирани. Независно од тога: сада је на потезу Николић којем је показано да је Михајловићка Вучићу бар једнако важна… У овим тренуцима је енигма шта ће он урадити, а минимални су изгледи да устане против „јединства“ којим су усрећени и странка коју је основао и држава

       

ПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке и премијер Александар Вучић има поверења у мене, као што и ја имам поверења и поштовање према њему, изјавила је данас министарка саобраћаја Зорана Михајловић.

  Она је новинарима у влади, дан после Главног одбора СНС-а, рекла да је природно што је та партија стално у жижи јавности и да се у оквиру ње разговара о свему и да нема недодирљивих.

         „Користим прилику да се извиним грађанима, који су можда у једном моменту помислили да је бављење нама самима много важније од оног због чега ми јесмо овде, а ми смо овде због бољег живота грађана и јуче је на то стављена тачка“, рекла је Михајловић.

    Михајловић, која и потпредседница СНС-а, рекла је да чланови те партије као и њени функционери морају стално да се преиспитују и да је то био разлог због којег је она данас представила резултате рада за прошлу и планове за ову годину.

Она је подсетила да је та странка обећала грађанима бољи живот, достојанство и правду и да су то стратешки циљеви владе.

        Михајловић је рекла да је влада повукла предлог да директор Железница буде Здравко Јокић, јер није довољно компетентан.

 „Када смо дошли до додатних информација, а које се тичу пре свега инвестиционог кредита који тај господин има, везано за његову фирму, иако не дугује држави, одмах смо, да будем јасна, сматрали да није довољно компетентан да води Железнице“, рекла је Михајловић.

На констатацију да је јуче најпре био предложен Јокић, а да је влада данас предложила Мирослава Стојчића, Михајловић је објаснила да је „било боље да се такав кандидат (Јокић) повуче“.

Зорана Михајловић и део екопе не власти из СНС-а

Зорана Михајловић и део екопе не власти из СНС-а

„Сматрали смо да је много боље да таквог кандидата повучемо, макар и у последњи час, него да таквог кандидата бранимо. Мислим да се по томе разликујемо такође од свих претходних влада које би, претпостављам, браниле неодбрањиво“, закључила је Михајловић.

Танјуг

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *