Вијести, Регион

Косовска Митровица: Патриотска влада да спречи улазак у Европску унију и NATO

СРС, ДСС И ДВЕРИ ОДРЖАЛЕ ЗАЈЕДНИЧКИ МИТИНГ ПОВОДОМ 16. ГОДИШЊИЦЕ ЗАПАДНЕ АГРЕСИЈЕ

  • ЗАЈЕДНИЧКИ ЦИЉ: Поништити све антиуставне Бриселске споразуме, окренути се стратешкој војној и економској сарадњи са Русијом и неодступно бранити Косово и Метохију у саставу Србије

        ПОВОДОМ 16 година од почетка NATO бомбардовања Србије, а на позив Скупштине АП Косова и Метохије, данас су се у Косовској Митровици сабрали  представници водећих патриотских политичких странака и организација.

        Делегацију СРС предводио је потпредседник СРС Зоран Красић, делегацију ДСС председник ДСС Санда Рашковић Ивић, делегацију Покрета Двери чланови Старешинства Покрета Двери Бошко Обрадовић и Владан Глишић, у име Сабора српског јединства потпредседник ССЈ др Зоран Зечевић и у име НСПМ Ђорђе Вукадиновић.

         Овим поводом, најпре су положени венци на споменик жртвама NATO бомбардовања „Бели Анђео“ на мосту у Косовској Митровици, а потом је одржана протестна шетња централним Митровачким улицама.

        Протест је завршен митингом на коме су испред места на коме је у NATO бомбардовању срушена зграда МУП-а Србије у Косовској Митровици, говорили поменути лидери српске патриотске опозиције.

        Као централне поруке са данашњег протеста истичу се обавеза националног памћења NATO геноцида и чврсто опредељење против уласка Србије у NATO пакт у који нас крупним корацима води Вучићева Влада. Посебно је изражено задовољство што су се на заједничком протесту сабрале све водеће патриотске политичке снаге и истакнуто да треба наставити са сарадњом у правцу рушења Вучићеве власти и изазивања ванредних парламентарних избора у току 2015. године.

Косовска Митровица: Патриотска влада да спречи улазак у Европску унију и NATO

Косовска Митровица: Патриотска влада да спречи улазак у Европску унију и NATO

Коначни циљ треба да буде формирање патриотске владе Србије која ће прекинути придруживање ЕУ и NATO, поништити све антиуставне Бриселске споразуме, окренути се стратешкој војној и економској сарадњи са Русијом и неодступно бранити Косово и Метохију у саставу Србије.

(интернет странице Покрета Двери)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *