Вијести, Регион

Kомандант четника на Криму прозвао Расима Љајића

Kомандант четника на Криму прозвао Расима Љајића: Поздрав од четника са Крима

СЕВАСТОПОЉ – Командант Брзог одељења „Кнез Лазар“ на Криму Братислав Живковић, упутио је отворено писмо председнику СДПС-а и кандидату на листи СНС-а за посланика. Живковић у писму под насловом „Поздрав Љајићу од четника са Крима“ критикује Љајићев предлог за доношење закона којим би се забранило учешће грађана Србије у оружаним сукобима у иностранству.

– Господине Љајићу ових дана говорите да ћете донети закон по коме ћете моћи да четнике трпате у затвор на више година ако помажу својој православној браћи у одбрани њихових домова. Ако сте и мало послушали многе интервијуе које смо дали свих ових дана колико смо на Криму знали би сте да у свим интервијуима позивамо народ Украјине да не падне у клопку ваших западних господара јер ће на крају само он страдати и он дуго плакати над гробовима својих милих. Овде смо такође и да им пренесемо наша искуства како реаговати на провокације којих је било и које смо успешно решили – написао је Живковић.

Братислав Живковић на контролном пункту на Криму (ФОТО: ЧП)

Братислав Живковић на контролном пункту на Криму (ФОТО: ЧП)

Живковић је написао и да је прави циљ закон који Љајић предлаже спречавање одбране Косова и Метохије.

– Господине Љајићу плашим да ваш сањани закон није усмерен на неке тамо ратове, већ на будући отпор на Косову и Метохији по коме ћете моћи да Србе који буду одлазили у ову нашу покрајну и давали подршку нашем напаћеном народу, кажњавате дугогодишњим робијама под изговором да смо боравили у страној држави – написао је Живковић.

Извор: Правда

 

 

 

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *