Вијести, Регион

Кирби тражи да Срби воле Америку која их је двапут бомбардовала и растура им државу

ИЗЈАВА ЧЛАНА НАЈУЖЕГ РУКОВОДСТВА ДСС ДР АЛЕКСАНДРА ПОПОВИЋА

        МАЈКЛ Кирби, амбасадор САД у Србији, у интервјуу НИН-у се поново подсмева српској јавности, истичући како „модеран свет не сме да изгледа тако да неко једноставно може да отме нечију територију“.

        Демократска странка Србије се са овим ставом амбасадора Кирбија потпуно слаже. Амбасадор Кирби је дужан да српској јавности одговори на питање да ли је и како могуће да његова држава, уз садејство других чланица НАТО пакта, бомбардује Србију, а онда покуша да јој отме Косово и Метохију. Да ли, амбасадоре Кирби, модеран свет сме тако да изгледа?

        Како амбасадор Кирби, крајње недипломатски, говори о томе да постоји дихотомија код грађана Србије, ми кажемо да дихотомија заправо постоји код њега. Јер, само за њега и вашингтонску администрацију чији је службеник рушење других држава и убијање цивила су, када то спроводе САД, оправдани и демократски.

Др Александар Поповић

Др Александар Поповић

А за дихотомију код Срба се амбасадор Кирби залаже. Он тражи да Срби највише воле оне који су их два пута у двадесетом веку бомбардовали и учинили све што су могли да им растуре државу.

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *