Вијести, Регион

ЈОВИЧИЋ: Србији нема напретка док су окорели криминалци Ивица Дачић и Бранко Ружић у влади

ПОЧИЊЕ ОБРАЧУН У ВЛАДИ: У УЛОЗИ ДЕТОНАТОРА „ЛИЧНИ СТАВ“ ПОТПРЕДСЕДНИКА ИЗВРШНОГ ОДБОРА СНС ИЗНЕТ ТАНЈУГУ

         ФУНКЦИОНЕР Српске напредне странке Александар Јовичић изјавио је данас да Србији нема напретка „док су окорели криминалци Ивица Дачић и Бранко Ружић у влади“.

         „Док су окорели криминалци (лидер и председник извршног одбора СПС) Ивица Дачић и Бранко Ружић у влади, уверен сам да Србији нема никаквог напретка“, рекао је Јовичић Танјугу, износећи лични став.

         Јовичић је навео да је уверен да док се „Ружић као позната тајкунска улизица и подгузна мува Драгана Ђурића, Мирослава Мишковића и осталих и његов шеф Ивица Дачић“ налазе у власти Србија неће лако напредовати или ће напредовати као са теговима на ногама.        

         „То је мој лични став што се тиче Дачића и Ружића“, истакао је Јовичић, који је посланик СНС у парламенту и потпредседник Извршног одбора те странке.    

         Како тврди дневни лист „Курир“, Јовичић је бурно изнео став после изјаве председника Извршног одбора СПС Бранка Ружића поводом дешавања у вези са емисијом Оље Бећковић „Утисак недеље“ да политичари имају обавезу да стану у одбрану принципа, владавине права, новинарских слобода, изражавања различитости у ставовима и мишљењима и афирмацију демократских и европских вредности.

Александар Јовичић

Александар Јовичић

Ружић је у истој изјави навео и да има утисак да са протеком времена „промена свести и менталитета поприма обрисе духа времена“ када су „влажили“ и коаксијални каблови.

(Танјуг)

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *