Вијести, Регион

ЈАБЛАНОВИЋ: Консултације са „нашим премијером Вучићем“, па ће Српска листа „заузети став“

КАКАВ СРПСКИ ПОЛИТИЧАР, КАКАВ КАДАР: ДО ЈУЧЕ МУ ИСА МУСТАФА БИО „НАШ ПРЕМИЈЕР“

  • ФАКТИ: Е, кад Јаблановић и Српска листа „заузму став“ – у Бриселу ће констатовати нешто у стилу „шта год им радили, послушни су они наши“, а Шиптари у Приштини ће се ваљати од смеха. За много мање од шутирања свог Јаблановића, Шиптари би напустили „бриселски дијалог“, али Вучић и Дачић то не смеју ни да помисле. Њихова владавина није за то у Бриселу, Берлину, Лондону и Вашингтону пројектована

        СМЕЊЕНИ министар у Влади Косова Александар Јаблановић изјавио је у среду да ће се прво обавити консултације са председником Владе Србије Александром Вучићем о даљим корацима након његовог смењивања са места министра за повратака и заједнице.

         „Пре свега ћемо разговарати с нашим премијером Александром Вучићем, а онда ћемо унутар Српске листе имати консултације и затим заузети став“, рекао је Јаблановић агенцији Бета.

        Он је навео да у току дана нису имали контакте, али и да ће наредних дана консултације бити обављене.

Премијер Косова Иса Мустафа у уторак је сменио Јаблановића са министарског места због, како је навео, ситуације настале пошто је Јаблановић „дивљацима“ назвао албанске демонстранте који су на Бадње вече онемогућили расељеним Србима да оду у цркву у Ђаковици.

Бета

Извор: Факти.рс

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *