Вијести, Регион

ИСТИНИТО О НОВОПАЗАРСКОM МАРШУ

Ако сте толико не обавештени, са војном формацијом, која се шепурила по Новом Пазару. Довољно је видети ГРБ, који се налази на њиховим рукавима. А тај ГРБ, представља: ГРБ, муслиманске војске БиХ. А са којим су муслимански бојовници, све четири године ратовали против Срба у Босни и Херцеговини.

И то је њихова званична ратна застава, и сада, у БиХ. Иако су та застава и ГРБ, званично забрањени, од међународног „Високог Представника“, за БиХ. Али, њих,( ГРБ и заставу), муслимани и даље користе. Поготово, када нама Србима, у Републици Српској, хоће да поруће: „Да ће Република Српска бити уништена, од светих Алахових ратника, а Срби из ње протјерани“…

А командант те муслиманске војске у којој су били и белосветски муџахедини, свети ратници Алаха и за шеријат, био је Пок. Алија Изетбеговић. Којег је Расим Љајић, сматрао и доживљавао као свога председника. Што је он, господин Љајић, више пута и јавно изјавио. Поготово за време трајања рата у БиХ, а потврђујучи то, и својим присуством, на Алијиној сахрани у Сарајеву, као и изјавом:„ Да је дошао да ода последњу почаст, своме председнику А: Изетбеговићу“, (постоје видео записи у Р.С.).

Ипак, да се ја вратим ГРБУ и муслиманској застави. Јер са том, муслиманском заставом и са тим грбом, прослављано је и одсецање глава ( постоје снимци), Српским војницима-борцима Војске Републике Српске. А што је Српска јавност, могла да види. Јер су до сада, ти снимци, више пута, јавно објављивани. Тако да ту, око муслиманске војне формације из Новог Пазара, а чији је Зукорлић командат, не сме да буде никаквих дилема. Поготово код државних, војних и безбедносно-сигурносних органа. Јер је непријатељ, Србије и Србског народа, из Новог Пазара, отворено је поручио, да жели рат, и ново ратно жариште, на теритоији државе Србије.

Ко то није разумио, или није схватио, треба да се одмах, остави политике, и рада у државним институцијама. Јер је сигнала, од ментора, Новопазарским следбеницима фашизма дат: Запалите Србију и направите у њој хаос. А све из разлога, даљњег распарчавања Србије, и њеног слабљења, а такође и одвајања, од Русије. Слепци, да ви политичари (сем ако нисте, од западних ментора плаћени, да непријатељима Србије припомогнете), разбудите се, јер кад плане, биће и сувише касно, да се спашава народ и држава.

Погледајте грб на рукаву ...

Погледајте грб на рукаву …

Зато, под хитно, хапсите банду, и организаторе муслиманске војске у Новом Пазару и Рашкој области, али и широм Србије, јер они не спавају, већ само роваре, и из дана у дан, слабе, одбрамбену моћ Србије. За шта сте, једино ви, политичари криви, али и одговорни, пред целим Српским Родом.

С поштовањем, Милосав Миле Кнежевић.

Извор: Милосав Миле Кнежевић

Коментариши чланак

Коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *